היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור האחרון שלי היה ב 21.5 התחלתי לקיים יחסי מין מיום 31.5 יום כן ויום לא. אני חושבת שהביוץ שלי היה ביום שבת 5.6 אבל קיימתי יחסים ביום שישי 4.6 וביום ראשון 6.6 האם פיספסתי את יום הביוץ או שכיסיתי אותו בכל זאת. אני ממש צריכה לדעת תשובה במהרה.
תודה איילת
6 תגובות
עמוד 1
בעיקרון זה אמור לכסות את יום הביוץ שהרי אומרים שהביוץ נמשך 36 שעות ולכן הרופאים תמיד ממליצים יום כן יום לא, אז את מוזמנת להפסיק לדאוג בעניין זה ורק להתפלל שזה אכן נקלט. שיהיה בהצלחה.
הי קודם כול תנשמי עמוק ותרגעי! לחץ לא מועיל בכלום. יש סכויים טובים שהצלחת, הכי טוב תחכי בגישה חיובית. תנוחי תשתי הרבה, ולא מזיק אף פעם להתחיל לאכול בריא, לקחת חומצה פולית ולהוריד את צריכת הקפאין למינימום, והכול יהיה בסדר! מחזיקה לך
שלום לך יקירה,
בואי נתחיל בזאת שאכן כן הצלחת לכסות את יום הביוץ מכיוון שזרע הגבר שורד ברחם עד 72 ש'ע,כך שהימים הקודמים לביוץ הם החשובים.יום כן ויום לא בהחלט מספיק.את החלק המהנה סיימתם ועכשיו נותר החלק שטיפה "מורט" עצבים אבל הכל עובר ובע"ה יעבור קל ועם תשובה חיובית.
לתמרולי המקסימה שניסתה לעזור ולנדב מידע-יש לך טעות יקירה במידע שסיפקת.יום הביוץ נמשך בין 12-24 ש'ע ולא מעבר.הביצית היא יום הביוץ עצמו...כשהיא משתחררת היא שורדת גג 24 ש'ע ולא יותר..אין הגיון שביצית תשרוד 36 שעות. בהצלחה לכן בנות בע"ה תתבשרנה בבשורות טובות ואל תשכחו בורא עולם לא שוכח אף אחת כולכן הבנות שלו.
ומכאן בטיל לפורום הורים שאליו לא נכנסתי המוןןןןןן זמן.
פנתרה שלי..... את לא חושבת שקצת נעלמת לי???? זה ממש לא יפה לך ההעלמות הזו... צרי קשר, אשמחחחחחחחח לשמוע ממך!!!! נשיקות!!!
שלום! אצלי הביוץ מתחיל ביום ה-7 מתחילת המחזור, מכיוון שהרופא לא רוצה לבזבז זמן איתי עד שנדע תשובות מעבדה של בדיקות דם הוא בעצמו שלח אותי לרכוש את המדיטסט על מנת לאתר את הביוץ!!! הערכה מכילה 20 טסטים ומאוד עוזרת!!! גם אני עברתי לאחרונה הזרעה בעזרת הערכה שרכשתי, מומלץ!
אלינוררר מקסימה שלי,
את צודקת בהחלט!! כזו אני יקירה נעלמת בפתאומיות מתנהלת לפי קצב ואורח החיים שלי. מה שלומך יפה...? מה שלום בנותייך הבובות...? אם יש חדש אשמח לקרוא על דפיי האנטרנט. לא ממש הספקתי להכנס לפורום הורים....נכנסתי לשבריר של שניה...ומיד החיים האמיתיים אילצו להוציא אותי החוצה...אבל בהזדמנות ראשונה אתעדכן בשביל כל הזמנים שלא הייתי כאן ושם.