זקוקה מאוד לתמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    כבר פירסמתי את זה בפורום הריון ולידה כללי אבל נראה לי שזה יותר מתאים כאן.
    היום אני מתחילה שבוע שמיני להריון ואני לא מצליחה להירגע, בשנה האחרונה היו לי שתי הפלות ובכלל היו לי שלוש, יש לי שני בנים בריאים ומקסימים בבית אבל כמה שאני משוגעת אליהם אני עדיין רוצה יותר ואני לא מפסיקה לדאוג לגבי הריון זה. מחר יש לי תור לרופא ואני מאוד מקווה שהוא יוכל להרגיע אותי. בימים האחרונים הייתי ממש אבל ממש עייפה והיום אני לא מרגישה עייפות כמו אתמול וזה מפחיד אותי, אמנם אתמול ישנתי די טוב אבל עדיין אני ממש מודאגת. אני לא יודעת בדיוק מה אני מצפה ממכן אבל בעיקר הייתי חייבת לפרוק למישהו, לא סיפרתי על ההריון לאף אחד חוץ מבעלי כמובן והוא רק אומר שאני סתם פסימית, אז אין לי כ"כ עם מי לדבר.
    אשמח לקצת תגובות.
    תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגעי!!!
    נכון שזה מלחיץ ונכון שהציפיה לפעמים מורטת עצבים אבל את חייבת להרגע!
    תקבלי את ההפלות בהבנה שהטבע יותר חזק מכל דבר אחר וכנראה שהעוברים האלו לא היו חזקים מספיק כדי לשרוד (לצערנו הרב) אל תשליחי על ההריון הזה שום הפלה קודמת , בעזרת השם הכל יהיה טוב.
    ותמיד הכל לטובה
    מחזיקה לך אצבעות לבדיקה מחר אצל הרופא

הדס
  • קודם כל תרגעי!!!
    נכון שזה מלחיץ ונכון שהציפיה לפעמים מורטת עצבים אבל את חייבת להרגע!
    תקבלי את ההפלות בהבנה שהטבע יותר חזק מכל דבר אחר וכנראה שהעוברים האלו לא היו חזקים מספיק כדי לשרוד (לצערנו הרב) אל תשליחי על ההריון הזה שום הפלה קודמת , בעזרת השם הכל יהיה טוב.
    ותמיד הכל לטובה
    מחזיקה לך אצבעות לבדיקה מחר אצל הרופא

הדס
  • הייתי אצל הרופא אתמול ויש דופק אז היום אני הרבה יותר רגועה.
    דיברתי עם הרופא ואמרתי לו שאני בטוח עדיין יהיה מאוד לחוצה בשבועיים-חודש הקרובים לאור ההיסטוריה שלי (שלוש שפלות) והוא היה מאוד נחמד ואמר שאין שום בעיה שאני אכנס כל שבוע ורק נבדוק שיש דופק ואני אפילו לא צריכה לקבוע תור. אז אני רק מתפללת לעבור את החודש הקרוב ואז באמת אוכל להירגע, אבל אני מאוד אופטימית כי החלטתי שהפעם זה יצליח!!!!!
    בהצלחה לכולם.
    ושיהיה רק טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה