............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ................
14 תגובות
עמוד 1
  • שטויות מאמי
    לסבים ולסבתות יש מספיק לכולםםםםםםםםםםםםםםם

• מבינה את המחשבה הזאת... זה טבעי לחשוב ככה למרות שלא נראה לי שלא תהיי במרכז העניינים...
    נראה לי שהנסיך/ה יקבלו את מלוא תשומת הלב וזאת סתם הרגשה שכזאת...
    תחשבי על הצדדים הטובים שבדבר - אם את בקשר טוב עם גיסתך - תוכלו לשתף אחת את השניה - ללכת לחוגים ביחד- לטייל ביחד - חופשת לידה ביחד....
    יהיה בסדר... הסירי דאגה מליבך...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• טבעי?

[[[
  • גם גיסתי אמורה ללדת שבועיים לפני ואני לא ממש דואגת כי לרוב אנחנו אצל חמי וחמתי לבד - למרות שיש לה בת וכל הזמן חמתי אמרה שהיא רוצה עוד נכדה (וכביכול הבן שלי יהיה סוג ב' כי חמתי רוצה בת
  • זה כנראה ההורמונים

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• גם אני ילדתי עם גיסתי בהפרש של שבועיים
    ולא הרגשתי לרגע שהקטנה שלה מקבלת יותר תשומת לב מהבן שלי...
    יהיה בסדר!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • תודה על התגובות.
    שמחתי לשמוע כל מיני צדדים ונקודות הסתכלות.וגם לגלות שאני בנאדם אנוכי, קטנוני, ילדותי ולא נורמלי.וגם שזה טבעי כי אני בהריון וההורמונים שלי מציפים
    אמא של יונתן, הצלחת לתאר בכמה משפטים בדיוק את מה שחשבתי והתכוונתי אליו ושמחתי לדעת שזה טבעי מה שאני מרגישה ושאני לא היחידה.
    ברור שאני שמחה בשבילה. אני מניחה שפשוט זה מצב שדורש הסתגלות. כמו כל דבר בחיים. תודה למי שענתה בטקט. וגם למי שלא

• לירון, אני לא כתבתי שאת בן אדם אנוכי, כתבתי שזה אנוכי לחשוב בצורה שאת חושבת. לדעתי.
    את צריכה להבין, שלא כולם חושבים באותה צורה ואם את פותחת שרשור שנושא מסויים, יש מצב שלא כולם יסכימו, ולא כל התגובות ילטפו.
    ואני עומדת מאחורי כל מילה שכתבתי, אין צורך להיעלב.
    את הרי רוצה לשמוע דעות לא?
    קבלי כל כולן, גם תגובות מחבקות וגם תגובות נוקבות
    [[[
  • טבעי? לא יודעת אבל קבלי

• אם הייתי חושבת שכתבת כדי להעליב אותי או אם היית פוגעת בי לא הייתי עונה בכזו בדיחות הדעת.לא נפגעתי.זכותי לחשוב ככה וזכות כל אחד שרוצה לכתוב לי את דעתו.אני פשוט מקפידה גם כשדעתי לא כדעת הבריות להגיד שזו לא דעתי אבל אני משתדלת להתנסח בצורה עדינה ולא כזו חדה ואיך כתבת..נוקבת....
    בכל מקרה מחקתי את השרשור כי פתאום חשבתי שזהו..היא הריונית..היא בטח תחפש לה פורום נחמד להשתקע בו ולא רוצה פדיחות זהו מעכשיו צריך להיזהר
    תודה למי שענתה

• טבעי? אני לא יודעת אם זה טבעי

זה בסדר? כן, נראה לי שזה בסדר לחשוב ככה. עבורנו כל היריון הוא מיוחד ונפלא וכמובן שאנחנו רוצות שכולם סביבנו יחשבו כך גם , אך לא תמיד אנחנו במרכז העניינים.

אני בת חמישית ושני הילדים שלי בטח שלא נכדים ראשונים מאף צד ויש לשני הצדדים המוןןןןןןןן אהבה לכולם. לאמא שלי יש 12 נכדים והיא סבתא במשרה מלאה. היא עוזרת לכולם (יש ימים קבועים ) כמה שהיא יכולה והיא מדהימה . אחותי ילדה 3 חודשים אחריי ולרגע לא הרגשתי שהילדים שלי מקופחים.

להיפך, אבא שלי מטורף על הילדים שלי והוא נותן להם קצת יותר תשומת לב מאשר לשאר הנכדים (הוא אף פעם לא היה בן אדם של תינוקות), מחזיק אותם.... אולי בגלל שאני בת הזקונים שלו .

אני דווקא חושבת שזה יכול להיות מאוד כיף ללדת בסמיכות, במיוחד אם הקשר ביניכן טוב

המשך היריון קל ונעים
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אני שמחה שלא נפגעת

[[[
  • תודה
    שיהיה גם לה
    וגם לי
    ולכולן
  • אני קוראת בין השורות
    ואין מה לעשות המורמונים שולטים
    תאחלי לה מה שאת מאחלת לעצמך ואת תראי שתקבלי פי 2.

אומרים המברך מתברך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה