אוף אין לי כוח יותר כואב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני עם צירים מוקדמים כבר משבוע 29 מקבלת כדור לעצור את הצירים בקיצור אני כל כמה ימים עושה מוניטור והצירים רק ממשיכים אני ביום רביעי בשבוע 33 אבל די אני לא יכולה ללכת כל צעד שאני עושה לוקח נצח שלא נדבר שכל הזמן כואב לי ואני מרגישה נורא הייתי אצל הרופא אתמול שוב מוניטור דחוף ומראה כל הזמן צירים ופעילות ריחמית הוא אומר שצוואר הרחם יתקצר 70% אבל אין פתיחה אני מקווה להמשיך לסחוב עוד קצת ועוד מה התקררתי מהמזגנים בקיצור אני הולכת לעבודה להעביר הדרכה למחליפה ובקושי יכולה לשבת ועוד בבית עם שני ילדים אחרי יום עבודה טוב שבעלי עוזר קצת זהו אני מותשת מקווה שהשבועות הבאים יעברו יותר מהר ושזה יגיע כבר כואב כואב לי זהו סליחה על האורך ועלהחפירה

12 תגובות
עמוד 1
  • קבלי

• היי מותק,
    לא נשאר עוד הרבה, ממש עוד קצת
    אם את צריכה עזרה עם הילדים אז בכייף מאמי, אל תהססי לבקש
    תהיי בקשר
  • אני במקומך היתי יושבת בבית ונחה

אם כל הכבוד לעבודה הבריאות שלך חשובה
    שמישהו אחר יעביר הדרכה למחליפה שלך או שיבואו ומשיהו עם ניסיון

את חייבת לנוח זה שאת זזה ובתנועה כל יום זה רק מוסיף לצירים
    ברגע שתשכבי תנוחי ככה גם יהיה לך פחות צירים ופחות מחקיה

לגבי הילדים אם יש לף אפשרות לעזרה נצלי אותה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ממש קשה, גם בלי צירים השלב הזה לא קל.
    לדעתי קחי את הזמן לנוח, את חייבת לסחוב עוד קצת

מיטל
  • אני מסכימה עם יפעם ב100%!!! הבריאות שלך ושל העובר קודמת לככככככככל!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מקווה שתחזיקי כמה שיותר בע"ה וקבלי

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • למה הרופא לא רושם לך מנוחה?
  • תרגישי טוב

• תודה בנות אני חוזרת מהעבודה ומנסה כמה שיותר לנוח מקווה בעזרת ה' למשוך ולפחות להגיע לתחילת תשיעי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה