אני בדילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך 20 לחודש יש לבת דודה שלי חינה שבוע אחרי זה בתאריך 27 בת הדודה שלי מתחתנת עד כאן הכל סביר
    הבעיה היא שאין מצב שאני לוקחת את דנדוש גם בגלל שהיא אחרי דלקת ריאות אישפוז וטראומה שעברה לא רוצה שתיהיה בין הרבה אנשים שם וגם חוץ מזה שבעשה שמונה כבר נשפכת לי ונרדמת הרוב
    ומצד שני אין מצב שאני משאירה את דנדוש עם אנשים זרים פשוט לא רואה את עצמי עושה זאת ומפחדת גם וגם דנדוש עצמה לא תסכים להישאר בלעדי ולא תיהיה רגועה אני מכירה את הבת שלי וכבר ניסיתי מספר פעמים גם עם אנשים שמכירה ממש טוב אך זה כשל איך אתן הייתן נוהגות? מה אתן הייתן עושות? לוקחות את הילד בכל אופן או מוותרות ונשארות איתו בבית ושמצידכן כולם יתפוצצו?
    (יש במשפחה שבוע הבא עוד אירוע אבל לזה אני כבר הודעתי שלא באה כי אילו בנות דודה שאני ממש אבל ממש שונאת וגם אותה אחת שעושה את האירוע מגעילה כי אין לה כבוד לאחיה שנפטר לפני 4 חודשים)
4 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת ובהחלט לוקחת איתי את יותם, אים אין אפשרות להשאיר אותו אצל אף אחד.
  • אם היא תרגיש טוב ולא תיהיה חולה, הייתי הולכת איתה. מקסימום תירדם שם, או שתלכי מוקדם.
  • את לא יכולה להשאיר אותה עם ההורים שלך? או שגם הם הולכים?
    אולי תשכיבי אותה לישון ורק אחרי זה תצאי מהבית (תשאירי איתה מישהו כמובן)?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני לא היתי משחקת עם בריאות של ילד
    ואם הילד שלי היה חולה ולא היה מי שישמור עליו לא היתי הולכת לשום מקום
    מתנה תמיד אפשר לתת לבעל האירוע ואם בת דודה שלך בקשר טוב איתך היא תבין

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה