איך הייתן מגיבות/פועלות במצב כזה?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה ממקום העבודה הקודם שלי שבהריון הקודם שלה סיפרה לי ראשונה על כך וגם אני בהריון שלי איך שהתגלו 2 פסים רצתי ישר לספר לה באהבה ובשמחה.
    הקשר מאז שהועזבתי משם נשמר, אמנם יחסית על אש קרה, אבל מדברים בטלפון ואפילו יצאנו ביחד ונפגשנו שבת כיף עם הבעלים והילדות.
    בכל אופן בשבת אחת לפני חודשיים כשהיינו עם הילדות ראיתי שיש לה בטנונה פצפונת מאוד וכשהצעתי לה סיגריה היא סירבה ובנוסף הלכה לשירותים כל 5 דקות בערך נו טוב זה היה לי ברור ישר שהבחורה בהריון אבל לא אמרתי מילה כי היא תספר מתי שהיא תרצה.
    עברו חודשיים מאז והיא לא אמרה מילה ואני ממשיכה לדבר איתה רגיל בלי לומר מילה (לא יצא לנו להיפגש מאז )
    ואת האמת כבר התחלתי לחשוד שאני סתם דמיינתי כי אני כבר ממש רוצה ואשמח בשבילה אם תביא ילד נוסף
    רק שאתמול דיברתי עם מישהי אחרת ממקום העבודה הקודם ונפלט לה שהחברה הזאת בהריון בסוף חודש רביעי
    ואת האמת ממש נעלבתי, למה להסתיר את זה ממני ככה? מה הרעיון מאחורי זה? סבבה הייתי מבינה אם היית מחכה לשקיפות שזה הגיוני והרבה עושות את זה.
    אבל סוף חודש רביעי ולא נראה בכלל שהיא עומדת לספר לי או לשתף אותי.

בי זה פגע, איך הייתן מגיבות, מה הייתן עושות?
7 תגובות
עמוד 1
  • אולי היא לא מצאה הזדמנות לספר? אולי היא חושבת שתקנאי בה או משהו?

בשיחה הבאה שלכן, תרימי לה להנחתה... תעלי את הנושא בצורה שתחייב אותה כבר להתוודות
    ואם היא לא תספר במצב כזה, משהו באמת מוזר קורה
  • אני יודעת מניסיוני שבהריון הזיכרון פשוט נדפק

• אורלי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני אקנא בה? היא מכירה אותי, אני ממש ממש ממשששששששששששששששששששששש לא אחת שמקנאה, אני זאת שהיתה מאושרת בשבילה ובכיתי כשהיא סיפרה שהיא בהריון, אני זאת שביום ראשון בבוקר אחרי שעשיתי פיפי על מקל רצתי אליה בטירוף וסיפרתי לה שאני בהריון.
    כאילו יש לי תחושה שהיא רוצה להיפגש איתי ואז שאני הופתע
    אבל אני לא אוהבת את הגישה הזאת, ספרי בטלפון וזהו , אין מה לעשות.
    גם לאותה אחת שסיפרה לי היא לא סיפרה, ההיא פשוט באה ושאלה אותה כי כבר היתה לה בטן של חודש רביעי. ואז היא אמרה לה "לא ידעתי איך לספר"
    מה זה לא ידעתי איך לספר?!?! מספרים וזהו!!!!

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
    כל הזכויות שמורות לאלינור

• אני חושבת שזה קצת קטנוני להעלב.
    "לא ידעתי איך לספר" זו כניראה הסיבה שלה - וצריך לכבד. אולי היא לא רצתה לספר כי יש לה חששות בקשר להריון הזה (לא בקשר לקשר שלכן) אולי עברו עליה כל מיני דברים ועכשיו קצת קשה לה לשתף אחרים. ואל תשכחי - ההריון הוא קודם כל שלה - עבורך זו עוד פיסת ידע או רכילות או מה שלא יהיה אבל עבורה זה החיים שלה.....
    זה הריון, הריון אי אפשר להסתיר לנצח. אולי הייתי שואלת אותה ומברכת אותה באהבה גדולה

• אני לא חושבת שחברה שלך לא סיפרה לך במתכוון.
    אתן כבר לא בקשר טוב כמו מקודם, ויכול להיות שהיא שכחה לספר לך, או לא שמה לב שלא סיפרה לך
    [[[
  • תראי , אני לא שוללת שהיא מרגישה פחות קרובה אליך ....
    מצד שני , בהריון הקודם שלי , חוץ מהפורום והעבודה שידעו, כי הם היו קשורים אחד בשני , חברות לא ידעו .כי היה מוקדם מדי .
    וזה נגמר מוקדם מדי ובכאב לב גדול מדי .
    ורק אחרי שהכל נגמר והצלחתי איכשהוא קצת להתגבר -התחלתי לספר
    ולא לכולם
    ובהריון הזה ,מרוב חששות ופחדים - לא סיפרנו לאף אחד!
    מה שאני אומרת , שאת לא יכולה לדעת מה עבר עליה . אולי סיפרה לקומץ מסוים בגלל דברים אחרים שהיו לה בראש.
    ואם " נפלט " לבחורה בסוף רביעי אז יש סיבה כנראה שהיא לא רוצה לספר לשאר העולם ...
    אל תקחי קשה ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה