זקוקה לעידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני ובעלי מנסים כבר כחצי שנה להיכנס להריון וזה לא מצליח. אני מתאכזבת כל חודש מחדש ודי מבואסת מהמצב.
    כמה לדעתכן כדאי להמשיך ולנסות השיטה הטבעית מבלי לערב בדיקות נוספות בעסק (כל הזמן אני חושבת שזה סתם חבל שאנחנו מורחים ככה את הזמן).
    אשמח לתגובות..
8 תגובות
עמוד 1
  • גם אני הייתי ככה וחשבתי מה אם משהו לא בסדר... ואני בעצם מבזבזת זמן יקר..
    ועכשיו אחרי טיפולים (איקאקלומין * 2.. אחד מהם הצליח) אני חושבת מה לעשות עם הזקן שצמח לי על הסנטר.
    תחכי כל עוד כוחותייך בך... להתחיל טיפול תמיד תוכלי.
    תחכי עוד 2-3 חודש.
  • זה יכול לקחת קצת זמן, אל תתיאשי עדיין, חצי שנה זה לא כ"כ הרבה, אצלנו כל אחד לקח יותר משנה ובסוף הגיע (עם קצת עזרה). אבל כמובן כדאי להתייעץ עם רופא נשים ואולי הוא יכול בנתיים לעשות כמה בדיקות שגרתיות לוודא שהכל בסדר.
    שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות.
  • אני יודעת כמה זה מייאש, חמודה . אנחנו ניסינו שנתיים בשיטה הטבעית וזה לא עבד. היום אנחנו אחרי טיפול ראשון וזה כבר לא נראה כל כך נורא. (חבל רק שלא התחלנו קצת לפני).
    לכן, מניסיוני האישי, מצד אחד אל תמהרו להיכנס לצרה הזאת שנקראית טיפולי פוריות. זה לא נעים, לא זול ומתיש לא פחות.
    מצד שני, לא כדאי גם לחכות סתם בשילוב ידיים כמו שאנחנו עשינו (כי בעלי נרתע מבדיקת הזרע) ולגלות שיש בעיה רק אחרי שנתיים מתישות.

לפי דעתי טוב תעשו אם תמשיכו בדרך הטבעית ותמנעו בינתיים מלקבל החלטה על המעבר לדרך המלאכותית יותר (כי באמת היא לא תברח), אבל תעשו את כל הבדיקות הראשונות הנדרשות בשביל לדעת שיש לכם עם מה לעבוד .

בהצלחה רבה, ואל תתיאשו, תתמקדו בלאהוב אחד את השני ולא בלעשות ילד (זה עוזר להתמודד עם הלחץ).
    מחזיקה לכם
  • אני פניתי לרופא אחרי 8 חודשים
  • ם אני כמו חברתי מירית פניתי אחרי זמן קצר...
    אחרי 7 חוד' נישתי ואמרתי שאני נשואה שנה...

תחכי עוד חודשיים ותלכי לרופא...

בשורות טובות
  • חצי שנה זה לא הרבה זמן! תחשבי זה בסך הכל שש ניסיונות....
    אבל הבנות הציעו ללכת לבדוק שהכל תקין וזה צעד חכם!
    בכל מקרה רק סבלנות ורוגע!

הדס

• אתי מאמי... מה שלומך???..........

את כבר ממש לא נמצאת כאן.... הכל בסדר?........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה