בנות פורום הורים חדשים - בבקשה כולכן כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    כמה זמן אני רוצה לרשום הודעה זו וכל פעם אני אומרת לעצמי לא זה לא בכוונה
    אבל למה כשאחת מכן( שמכירות אחת את השנייה) שואלת משהו או פותחת איזה הודעה כולכן עונות לה ??????

אל תרדו עליי ותגיבו שיש מלא בנות פה ששואולות ולא מקבלות תשובות כי אני כל הזמן נכנסת לפה ורואה
    אכן שיש בנות שלא עונות להן על איזה הודעה אבל רוב הזמן עונות
    ואם עונים לי בקושי בקושי כמה תגובות

..]

[.]

[.

24 תגובות
עמוד 1

• אם את מתכוונת לתקופה האחרונה... אני אישית נכנסתי על פי רוב לשרשורים שקשורים בניב, ככה הרגיש לי, ככה התמודדתי עם המצב, וממש ללא כוונה רעה
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אני לא חושבת שזה בכוונה או אישית אני גם לפעמים רואה שכבר ענו ואין לי מה להוסיף אז לא רושמת
    זה לא רק לך יש הרבה בנות שלפעמים לא עונים להם
  • כל מה שבנות כתבו, נכון גם לגבי
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • העלתי את השרשורים שצירפת, ולצערי לא אוכל לעזור לך בשאלות הגמילה (כי עדיין לא עברתי את זה עם שקד).
    לגבי הביוץ- בדר"כ הביוץ מגיע שבועיים מיום הראשון למחזור.
    הביוץ נמשך 24 שעות, אבל- אם נגיד קיימת יחסים יום לפני הביוץ, הזרע חי בגוף האידה עד 48 שעות, כך שבכל זאת יש סיכוי להיקלט להריון.
    שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שולחת
  • אני לא אוהבת את ההתחשבנויות האלה.
    אף פעם לא ספרתי תגובות,
    אף פעם לא חשבתי למי לענות,
    אם שאלתי שאלה ולא ענו לי הקפצתי,
    עד שקיבלתי תשובה.
    אני לא מסננת אף אחת,
    לגבי ביוץ אין לי שמץ,
    לגבי גמילה- הראש שלי היה עם ניב ועניתי בעיקר לשרשורים שנוגעים אליו.
    זה לא אישי.
    אני כמו מלי- אם אין לי מה להגיד או אני רואה שכבר ענו אני לא עונה.
    [/]/]
  • מצטרפת לזוהריקה
  • היי..
  • אני מבינה אותך

• זה לא ירידה..אבל אני לא מבינה

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• הפורום באמת נורא איטי בזמן האחרון ואני בקושי נכנסת....

האמת אני חייבת להודות שבימים האחרונים אני בקושי מגיבה ובקושי נכנסת....קשה לי נורא
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לגבי הגמילה - גם ההודעה הראשונה וגם השלישית אני מצטערת אבל אין לי כ"כ מה לייעץ, לי לא היתה בעיה כזו...

יכול להיות שמלחיץ אותם הרעש שהקקי נופל למים, אולי תנסי לשים לו נייר טואלט באסלה לפני שהוא מתיישב.
    ותנסי לפחות בהתחלה להושיב אותו גם לפיפי ואולי זה יעזור.
    בהצלחה!

• אוי, איך אני מתעצבנת תמיד על ההחשבנויות האלה של ככמה עונים לך וכמה לי. כמה צפיות וכמה תגובות...
  • אני משתדלת לענות לכל הודעה שיש לי תשובה עליה אבל אם אני רואה שכבר ענו..אז בשביל מה

• אין מה להגיד חוץ מי כנ"ל
    לחשוב טוב יהיה טוב
  • מצטרפת לזהר וגם לעמית

• פופה קודם כל אני אציין שאני מסכימה אתך , וזה ככה גם פה וגם בתמיכה. וגם אני הרגשתי פה הרבה מאוד זמן , ממש לא הצלחתי ל"התקבל" בפורום הורים ובגלל זה העדפתי להישאר בתמיכה (למרות שאני כבר שנתיים לא בהריון

• מאמי אם כל הכבוד.......אנחנו מזמן לא מתחשבנים למי עונים כמה עונים..וכאלה...... למרות שאני מסכימה איתך.... אבל - כל אחת עונה על מה שהיא רוצה לענות ועל מה שהיא רוצה ויודעת לתת תשובה...... לצערי לא יצא לי להכנס לפורום המון זמן ועכשיו אני חוזרת להתעדכן פחות או יותר במצבה של ענת - שאם כל הכבוד זה מה שמעניין אותי כרגע..... (מצטערת אם פוגעת)....ואם על הדרך רואה הודעות אחרות - שמעניינות אותי או שרוצה להגיב עליהן או שסתם נכנסתי...אז מגיבה .... בלי התחשבנות של וואיי...לא עניתי לה...והיא לא ענתה לי.... אל נשכח שרובנו עובודת ואין תמיד זמן להגיב לכולם...אז בחפיף.... שאלו יהיו הבעיות שלנו באמת מאמי....
  • את האמת? אני מרגישה בדיוק כמוך.. לאחרונה אני שלחתי כמה שאלות שלא זכו למענה... ההודעה האחרונה שלי הייתה בנוגע לנטילת גלולות בהנקה, ובד"כ אני אומרת: יכול להיות שאף אחת לא יודעת, אבל בנושא כזה אני די משוכנעת שלפחות חצי מהפורום יודע לענות.... ואפילו הקפצתי אותה. כנראה אלה לא הודעות מעניינות... אני בכל אופן כשמסתכלת על נושאי ההודעות וקולטת משהו שאני מבינה בו (אפילו קצת) אני ישר נכנסת ועונה. גם להודעות כמו: "יש לי שאלה / בעיה".. מה אני אגיד לך? כבר לא ממש בא לי לפתוח הודעות פה.. וחבל שכך, כי אני חושבת שלשם כך הוקם הפורום הזה - שנוכל לעזור אחת לשניה בנושאים של "הורים חדשים". וזה לא מונע מאיתנו כמובן גם לפטפט ולשתף בדברים אחרים הבעיה היא כשהדברים האחרים באים על חשבון בעיות מטרידות שזקוקות למענה...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני נכנסת לפורום ומתחילה לבכות..

• לא מבינה את הבנות שכועסות על הודעות כאלה
    אני מאוד התחברתי לתשובה של פיתוש.עמתי את כזו מותק ורגישה!
    זכותה להרגיש שלאחרות מפוצצים 100 תגובות ולה עונים תגובה אחת אחרי כמה ימים..לגיטימי
    אין לי מה להגיד לך....אולי תנסי להכנס פה יותר לענינים..הגיע הזמן לפרוש כנפיים מתמיכה ולבוא לפה..הכי נחמד פה שבעולם והבנות מקסימות.תני צ'אנס
    יש פה איזה מישהי אחת שאוהבת להגיד על הכל קארמה קארמה קארמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה