היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגדול שלי עוד מעט בן 4 והוא ילד חכם ומקסים. העניין הוא שאע אפשר לא לתת לו מה שהוא רוצה ואי אפשר להכריח אותו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות. ניסיתי כל דרך, נוצר מצב שהוא כל הזמן בעונש כי הוא לא ממושמע. איך אפשר לשכנע ילד בן 4 לעשות מה שאומרים לו ?!? אני כבר ממש נואשת ונמנעת לצאת איתו מהבית.
5 תגובות
עמוד 1
תהיי עיקבית ! שיצעק ישתולל יתהפך על האף... (לא פיזית...חלילה..)
"כשאני אומרת לא אני מתכוונת ללא ולא ההפך".. כסא מחשבות בפינה שאין בה טלויזיה צעצועים וגיוריים שונים. 4 דקות ...דברי איתו למה את מצפה ממנו זה ילד גדול . הוא מבין.הוא בוחן אותך ואת הגבולות שלך ... ויקירתי..הוא בנתיים ניצח אותך...
יהיה טוב
ברור לי שהוא ניצח... אני שמה בכיסא והוא קם, אני אומרת לא לגעת והוא אומר : כן לגעת והולך לקראת הדבר ואני מנסה למנוע ממנו מלהגיע וזה יכול להימשך שעה... ופופקורן, מה עם קצת תמונות...?
מעכשיו יש לי איתו בעיות והוא 2 וחמש תעמדי על שלך אצלי הוא התחיל לזרוק דברים החוצה
לא צריך להסתכל על המצב כמלחמה, אין ספק שצריכים להיות גבולות ברורים לגבי מה מותר ומה אסור, לא לפחד מהבכי ומהצרחות גם אם זה קורה ברחוב, אבל עם זאת צריך לבוא לקראתו שאפשר, להסביר לו בלי סוף, לשבח אותו על התנהגות טובה ואפילו לתגמל אותו כשצריך. לי היה סיפור דומה עם הגדול בתקופה האחרונה - הוא כל היום היה מציק לקטנה ומרביץ לה. טחנתי לו בלי סוף כמה זה מסוכן ואסור, ואמרתי לו שבכל יום שעובר, אם הוא מתנהג אליו יפה ולא מרביץ הוא יקבל משהו קטן אחרי הגן. חינוכי או לא - זה עבד.
מיטל
מלחמה לא עוזרת ללכת ראש בראש גם לא עוזר
תדברי איתו בגובה העיינים תגיידי לו שאת לא מצפה ממנו להתנהגות כזאת שהוא מאכזב אותך אם אתם יוצאים החוצה והוא לא מתנהג יפה תתני תזהרי אותו שאם הוא לא מתנהג יפה הולכים הביתה או שאם אי אפשר ללכת הביתה תושיבי אותו בצד לכמה דקות ואם הוא ממשיך מענישים או שיושבים בצד או שהולכים הביתה
שהוא מבקש סליחה תשאלי אותו למה הוא מבקש סליחה כדי שתדעי למה הוא ישב בצד ואם הוא לא אומר למה אז תגידי לו למה הושבת אותו בצד
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי