היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות . אני בשיא המתח,נשאר לי עוד יום וחצי ולגלות אם ב"ה העובר הקטן שיש לי ברחם יתפתח... ואם הגיע זמן תבקר גם אצלי... אני במתח נוראי שאין דברים כאלה. כלכך באמצע. לשמוח ,לבכות,לכסוס ציפורנים , לא יודעת מה לעשות . משתגעת ממחשבות אני מרגישה מבולבלת [V מקווה ומאמינה שיהיה בסדר ומה שקורה בידיי שמיים. אבל שוב מקווה ,ומפחדת מאכזבה . אני מתפללת שב"ה והתשובה תיהיה חיובית שיהיה המשך ערב טוב לכולן ושנתבר בבשורות טובות..
יסמין
8 תגובות
עמוד 1
מחזיקה לך אצבעות מותק. אני גם צריכה לקבל תשובה ביום שישי אבל בסוף אני לא עושה.מחכה למחזור.....עדיף לי ככה..שיהיה לנו בהצלחה....להגיד לך את האמת , בהתחלה הייתי בטוחה שזהו זה , הצלחתי ואפילו חשבתי שיש לי שניים.כל יום שעובר הביטחון נעלם ופחד מתקרב....מקווה שהסתדר לנו ...אמן.מאחלת לך מכל הלב
היי בננות...
מחזיקה לכן בעז"ה בשורות טובות....
כן ממש ככה .... יהיה בסדר ב"ה שנקבל בשורות טובות. תודה בנות יקרות
יסמין
היי מותק,
בהחלט אני מרגישה את התחושה שיש לך, אני גם במתח נוראי יש לי בדיקה ב 13/6 מחזיקה המון ושיהיה רק בשורות טובות.
בשורות טובות
בס"ד
מאמי שלי. הנה זה כבר מגיע. היום הגדול בפתח. מחזיקה לך מיליון מיליון מיליון אצבעות... מתפללת בשבילך... מחכה לעדכון ממך...
מחזיקה לך מיליון אצבעות
תודה בנות מקסימות(בדמעות)מהתרגשות ,לחץ והכל ביחד . תודה.. על התמיכה ,העצות,והאמפטיה. תודה לכן. ב"ה שאלוקים יזכה את כולנו להריון תקין ומושלם בקרוב.... אני יעדכן אותכן מחר תודה