האם יש פה הורים לילדים עם בעיות פזילה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אם יש פה הורים לילדים עם בעיות פזילה אשמח לדעת פרטים לגבי טיפולים שונים? ניתוחים אם היו? ומה התוצאות? למי זה תוקן? ואיך??
11 תגובות
עמוד 1
  • אשמח לשוחח עם מישהו
  • שלום
    אני לא יודעת בת/ן כמה הילד שלך..
    אצלנו בגיל שנה שמנו לב שאמילי פוזלת ופנינו לרופא עיניים. הסתבר שבאמת היא פוזלת ובנוסף היה לה מספר יחסית גבוה (בעיקרון תינוקות נולדים עם מספר 3/4+ ועד גיל שנה-שנתיים זה אמור להתפאס לראיה 6/6) והרופא הסביר לנו שהיא כנראה תהיה קצרת רואי (מספרים מתחת ל-0) והיא תצטרך משקפיים כל החיים..
    לגבי הפזילה היא הייתה קלה לטעמו, הוא חשב שהמשקפיים יתקנו את הפזילה (כלומר שבגלל שהיא לא ראתה כל כך טוב נוצרה הפזילה כמעין תיקון של העין שלא רואה טוב). ובאמת עם המשקפיים היא לא זקוקה לניתוח או שום טיפול אחר

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• נוגע, מה עניינים מותק?
  • טלי גם אצלי הרופא ראה אצל שחר איזה ליקוי קטן זה מה שהוא הגדיר ואמר שזה מסתדר ברוב המקרים קצת אחרי גיל 3
    ואמר לחזור עליו בגיל 3 וחצי הינו בגיל 3 אצלו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • וזה יסתדר לשחר?
    כי אצל דנה ממש רואים את זה?
    זה כבר לא "משהו קטן" כמו שהיה בהתחלה, ואולי היה אפשר לסדר את זה

• כן הלכתי לרופא דרך הקופה, עם הרגשה לא הכי טובה
  • טלי הוא אמר לחזור בגיל 3 וחצי
    אני יותר דואגת בגלל שלי יש מספר גבוה ולבעלי עיין עצלה אז אני לא מזניחה

גם באותו יום שהינו הוא לא שיתף פעולה בערב גיליתי שיש לו חום אז אני אקבע שוב תור לעוד חודש ונבדוק את זה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי,
    גם להילה שלי יש פזילה ובהתחלה הלכתי לאיזו רופאה מהקופה שאמרה לחזור אחרי גיל שנתיים (זה היה לפני גיל שנה) ובגיל שנה ו.. שמנו לב שהילה פוזלת ממש עמוק (יש לה פזילה פנימה בעין אחת) אז לקחתי אותה לרופא אחר שהומלץ לי ע"י חברה פה בצפון, הוא בדק את שתי הבנות (פולניה שכמותי...) ואישר את העניין של הפזילה ואמר שבגלל שיש להילה גשר אף רחב זה מבלבל וכו' ושלח אותי לבית חולים. (לרופאה בחסד עליון שם.. ד"ר אנדה המצויינת) איזה עינוי זה היה בבית החולים!! טיפות מרחיבות לאישונים, איחור של שעתיים! בבדיקה -גיהינום...)
    בקיצור, היא אמרה שמשקפיים יעשו את ההבדל, ואולי ימנעו ניתוח... ואכן, אחרי שלושה חודשים היינו שוב בבדיקה והיא אמרה שהפזילה פחתה...

---
    "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים
    ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים
    גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם
    וזאת לא אשמתי ואני לא אשם
    אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד
    שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד
    רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים
    שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"
  • שלום לכל האמהות!!!
    הנסיכה שלי בת 3 וחצי, נולדה עם פזילה ב 2 העיניים פנימה, בגיל 8 חודשים נותחה והמצב תוקן ב 70% אבל לצערי נשארו עוד 30% לאחר מעקבים אצל רופאים פרטיים ד"ר שניר ופרופסור שפירר הוחלט לנתח את הילדה שוב והניתוח מתקיים ביום שישי הבא 18/6 אני בחרדות עצומות מפחדת, בוכה המון ומפחידה אותי העובדה שזה שוב לא יסתדר.
    היום הרבה אנשים לא רואים את הפזילה ולכן לא מבינים למה אנחנו מנתחים שוב אבל אני בתור אמא שיודעת כמה העולם אכזרי בחוץ יודעת שאם אני לא אתקן עכשיו בגיל 6 היא תסבול מהילדים ולמה לחכות אם אפשר עכשיו שהיא עוד קטנה ועוד לא כל כך מבינה מה אומרת הפזילה, בעצם היא בכלל לא מודעת לפזילה שלה.
    נוסף לכל אני בהריון עכשיו עוד שבועיים חודש רביעי וההורמונים לא עושים לי טוב אני כל הזמן בוכה בגלל הניתוח מה שלא קרה לי לפני ההריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה