כמה שאלות על שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם אני לא מגיבה קבועה, אלא בעיקר צופה מהצד, אבל אשמח לעזרתכן.
    הנסיכה שלנו בת 4 חודשים ועד עכשיו הרדמנו אותה על הידיים (לא מתוך עיקרון אלא מתוך הרגל עד ששמנו לב שהיא נרדמת בעיקר ככה). העברנו אותה למיטה בחדר משלה והתחלנו להרדים אותה במיטה. זה אומנם לוקח יותר זמן אבל היא לא בוכה או מתנגדת להירדמות הזו...
    האם זה מוקדם מדי להרדים אותה במיטה או שכדאי להתמיד?
    מה דעתכן??
    סליחה מראש על האורךךךךךךךךךךךךך...
3 תגובות
עמוד 1
  • מאוד כדאי להתמיד!!!
    אני השכבתי את שקד במיטה שלו מגיל 0, אלא אם הוא סבל מגזים וכו'- רק אז הייתי עוזרת לו להרדם.
    אם לא תתמידי עכשיו, היא תתרגל שאתם מרדימים אותה והשינה שלה תהיה תלויה בכם, היא לא תלמד להרדם לבד, ואתם תמצאו את עצמכם מהר מאוד חסרי אונים.

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • באותן המילים עם תוספת קטנה הניסיון להרגיל אותה יהיה קשה בהתחלה מאוד כי היא תלויה בכם ולא יודעת אחרת לבד, כמובן הכוונה היא לא לזרוק אותה למים שתבכה עד לב שמיים ובסוף תרדם , את צריכה להשכיב אותה להיות שם כשהיא תבכה תספרי בלב עד 10 תרימי תחבכי תני תחושה שאת שםותשכיבי כך עם הרבה כוחות גם אם זה יקח חצי שעה או יותר ההתמדה בהתחלה תתיש אותה והיא תבין שאין מנוס בהרדמה הבאה יהיה יותר קל יש מצב שזה יספיק וכבר תבין לבד ויש מצב שזה ימשיך ויתקצר עד שתלמד יום יומיים.

• אני חושבת שאם היא לא בוכה אז מצויין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה