די!!!!!!! כבר אי אפשר להכיל את הזוועות האלה!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • הסיפור הזה התפרסם כבר אתמול בצהריים, כאשר אחת הבנות, הגדולה אני חושבת, החליטה לאזור אומץ ולספר את זה סוף סוף. ומה תגידי על האמא? שידעה ושתקה???
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תראו כמה חזק קשר השתיקה סביב המקרים האלה

האבא הפעיל מניפולציה על הבנות - אם תספרו אתאבד

והן מצידן פחדו שהוא יתאבד, פחדו שבגללן תתפרק המשפחה, פחדו שיאשימו אותן...

מזעזע לחשוב שהמקרים שמתפרסמים הם רק טיפה בים
  • פשוט זוועה

• הסיפור עם האמא באמת מוזר. אתמול התפרסם שהבנות גילו אחת על השניה ועשו "אסיפה משפחתי" בנוכחות האם והטיחו בו את כל הסיפור. והאם לא עשתה עם זה דבר
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • הנה, עכשיו שמעתי בחדשות שעצרו גם את האמא

• אלוהים...
    איזה מחריד.
    מסכימה עם עוגית, יש תת דיווח משמעותי מאד כשמדובר על פגיעות מיניות בילדים בכלל, ועל פגיעות מיניות בילדים בתוך המשפחה, בפרט...
    לצערנו אלו הם המקרים שגורמים בשכיחות הגבוהה ביותר לפוסט טראומות, דיכאונות, חרדות, התמכרויות ותחלואה נילווית נוספת לאורך השנים (כולל התאבדויות ו"הורשת" פגיעות מיניות לדורות הבאים... ).
    ועדיין, תת הדיווח הוא רחב מאד. יש טאבו חזק מאד על הנושא, בפרט באוכלוסיות מסוימות בחברה, וזוהי אכן בכייה לדורות .
    כואב, מצער, נורא, ממש מחלה חברתית על כל הנלווה לה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • פשוט מזעזע!

• שרון, מה שכתבת לגבי כל התופעות כמו דכאונות, חרדות וכו' (להוסיף: הפרעות אכילה)
    זה צריך להיות סימן אזהרה לכל הורה

מתבגרים לא "סתם" נופלים לדיכאונות, הסתגרות, הפרעות אכילה, פגיעה עצמית
    זה פעמון אזהרה / נורה אדומה
  • עוגית, תודה.
    אם כבר כתבת, אז אני ארחיב:
    לא פעם קורה שמגיעים לקליניקה ילדים ובני נוער עם תמונה קלינית של דיכאונות וחרדות (חרדה חברתית, OCD, חרדת בחינות, חרדת פרידה...).
    בבדיקה, "מישוש השטח" והתחלת טיפול, מתגלה מהר מאד (ולפעמים לא מהר מאד...) שברקע לכל ההפרעות יש PTSD - תסמונת פוסט טראומטית, פעמים רבות רבות מבין המקרים - על רקע של פגיעה מינית.
    לכן, את צודקת מאד, ותודה שהארת את עינינו. פעמים רבות תסמונת פוסט טראומטית נמצאת בבסיסן של הפרעות אחרות, שעמן מגיעים לטיפול - וחשוב להיות עירניים!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אין לי מילים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה