גמילה ממוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשרציתי לגמול את עדי מחיתולים, אחרי הכנות של קריאת "סיר הסירים" וצפייה באסלה הקסומה, יום אחד פשוט הודעתי לה שמורידים את החיתול.
    ההחלטה באה ממני ולא ממנה. ביומיים הראשונים היא לא רצתה לשתף פעולה.
    אחרי יומיים של פיספוסים היא הבינה שלא נעים להיות רטובה, התיישבה על הסיר ומאז היא גמולה!

חשבתי שהפטנט הזה יעבוד גם עם המוצץ.
    אמרתי לה שמספיק עם המוצץ, היא הסתכלה עלי בעיניים הגדולות שלה ואמרה לי- לא!!!
    היא כמעט כל הזמן עם מוצץ בפה ואחד ביד לגיבוי
15 תגובות
עמוד 1

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• לגבי הגמילה עם הטיטולים זה נשמע טוב אבל לגבי הגמילה עם המוצץ תניחי לה כשהיא תבין שזה לא טוב היא תוריד לבד ככה היה עם הבן של אחותי ניסתה ניסתה ולפני שעלה לגן חובה הוריד לבד
  • את נגה הכנתי כל הזמן שאם המוצץ הזה יקרע או יאבד אנחנו לא קונים יותר....
    יום אחד היא איבדה כשחזרנו מהגן בגיל שנתיים ו7 חודשים ואמרתי לה שזהו יותר אין מוצץ ואנחנו נקנה לה מתנה שהיא ילדה גדולה
    באותו לילה היא קצת בכתה הצעתי לה מצץ ואז היא אמרה בקול מייבב אבל אמא אני גדולה
  • ליטל, היא מצליחה לחפור גם עם המוצץ בפה, זה לא ממש מזיז לה
  • בת למופת

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• אין לי עדיין ניסיון בזה,
    אבל ליטוש הרגת אותי עם החפירות שלהם כשמוציאים להם את המוצץ
    .........
  • היי
    אני מאוד רוצה לגמול אותו מהחיטולים ללא הצלחה... הוא לא ממש מראה רצון למרות החפירות של האסלה הקסומה אולי אני ינסה את השיטה שלך... לגבי המוצץ אני נותנת לו רק בלילה ומיד בבוקר הקצאתי מגירה במטבח ששם הוא שם את המוצצים ואני אומרת לו לשים את המוצץ במקום והוא שם לבד במגירה ובלילה לוקח... במהלך היום הוא לא מבקש מוצץ ואם יבקש אני אומרת לו שרק בלילה ושיחזיר למיגרה...אולי תנסי עם המגירה עד שתתרגל במהלך היום בלי מוצץ ואחר"כ תנסי להעלים את המוצץ ולהגיד שאין אחר...
    מקווה שעזרתי
    מיכל.
  • היי
    אני מאוד רוצה לגמול אותו מהחיטולים ללא הצלחה... הוא לא ממש מראה רצון למרות החפירות של האסלה הקסומה אולי אני ינסה את השיטה שלך... לגבי המוצץ אני נותנת לו רק בלילה ומיד בבוקר הקצאתי מגירה במטבח ששם הוא שם את המוצצים ואני אומרת לו לשים את המוצץ במקום והוא שם לבד במגירה ובלילה לוקח... במהלך היום הוא לא מבקש מוצץ ואם יבקש אני אומרת לו שרק בלילה ושיחזיר למיגרה...אולי תנסי עם המגירה עד שתתרגל במהלך היום בלי מוצץ ואחר"כ תנסי להעלים את המוצץ ולהגיד שאין אחר...
    מקווה שעזרתי
    מיכל.
  • תתעודדי גם שנהב עדיין מחוברת למוצץ מה שלא ניסיתי לא הלך

אל תשאגי בגן עירייה אם יראו אותה עם מוצץ יצחקו עליה פעם אחת והיא מעצמה תוותר עליו

וגם שנהב ממלמלת וחופרת חופשי עם הפקק הזה

]

• תתעודדי גם שנהב עדיין מחוברת למוצץ מה שלא ניסיתי לא הלך

אל תדאגיי בגן עירייה אם יראו אותה עם מוצץ יצחקו עליה פעם אחת והיא מעצמה תוותר עליו

וגם שנהב ממלמלת וחופרת חופשי עם הפקק הזה

]

• הייתי גומלת מהמוצץ בהדרגה. קודם ביום ואח"כ בלילה ושנ"צ

אני גמלתי את אופק בגיל שנה וחצי מהמוצץ ביום כי הוא היה איתו כלללללל הזמן, אפילו באוכל וזה שיגע אותי. ניצלתי את חופשת הפסח כשהייתי איתו שבוע בבית והחזרתי אותו לגן גמול ממוצץ ביום. ידעתי שלי יהיה יותר קל לעשות את זה ולהסיח אותו כשהוא מבקש מוצץ במהלך היום.

לפני חודש גמלנו אותו מהמוצץ בלילה (הוא בן שנתיים ו- 10) וזאת לאחר שדברתי איתו כמה ימים קודם לכן שעוד מעט נזרוק את המוצץ לפח....

שאלתי אותו כמה פעמים והוא לא הסכים עד שיום אחד החליט שהוא זורק וזהו. היו יומיים קשים וזה עבר

בהצלחה
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • יש כזה שיר

המוצץ לא יוצא לי מפה
    הוא נדבק לי לשיניים

שומרני אל מיצר רע