בבקשה תענו לי אני כנראה בסרטים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר חצי תל אביב נסגרת בהוראת ראש העיר בגלל המצעד של האוחצ'ים הבעיה היא שרובו הולך להיות ממש ליד המעון
85 תגובות
עמוד 2
  • מיכל

[[[

• תראו איזה יופי

לכל אחד יש זכות ביטוי שווה במדינה שלנו*
    *הזכות הזאת היא יחסית והיא מוגבלת לכך שהביטוי לא יפגע ברגשות של אחרים. במקרים שהיא מטיפה לפגוע פיסית במישהו - יש לשלול אותה לגמרי.

שלי, יש לך זכות מלאה להתבטא כמו שהתבטאת (ולא, היא לא הטיפה לפגוע בהומואים) אבל נחשי מה? זה מרגיז פה כמה בנות... אז קחי את זה בחשבון.

ולכל הבנות המגיבות- צורת ההתבטאות של הומואים/סטרייטים ברחוב היא במסגרת חופש הביטוי שלהם אבל לפעמים זה יכול לפגוע ברגשות של הציבור שעובר ליידם ולא תמיד בא לו להיחשף לזה או שילדיו ייחשפו למראות כאלה כי יכול לפגוע בחינוך שקיבלו בבית או ברגשות אחרים שלהם (למשל אנשים מסורתיים)

זכותם!!!

נראה לי שמטפסים פה על עץ גבוה מידי וקל מידי... והמבין יבין
  • לכל אחד יש זכות ביטוי שווה במדינה שלנו!
    שילגיה - את זה את כתבת.
    אז איך זה שלשלי יש את הזכות לביטוי ולנו אין אותה???
    אנו מגיבות כמו שאנחנו בטוחות שנכון.

מעניין שדווקא הקיצוניים בכל קבוצה משתמשים שוב ושוב במשפט הזה........

• לא הבנת אותי.
    אני טוענת שלכווולם יש זכות ביטוי שווה. גם לנ,ו לכן, וכן, גם לשלי (אם כי זה לא פופלרלי לחשוב ככה..)
    במיוחד שאנחנו פה בפורום אינטרנטי.
    כתבתי לשלי שדווקא בגלל זה היא צריכה לקחת בחשבון שדבריה עלולים לפגוע.
    שימו לב שגם הדברים שלכן עלולים לפגוע.
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • גם אחרי שקראתי שוב ושוב וניסיתי להבין אותך לא הצלחתי!
    כל אחד יחיה לפי האמונות שלו ולפי הרצונות שלו ולפי הנטיות שלו!!!!!!!!!
  • וואו נראה לי שזה יצא קצת מפרופורציות,

תהילה - אני חושבת שפשוט יש לך בעייה של ניסוח, הכוונה שלך לא היתה לפגוע אבל שמתי לב שהרבה פעמים את כותבת דברים שלא מובנים לכל אחד,
    יכוולה להבין את מה שאת מרגישה אבל לא ידעתי בכלל שיש מילה כזאת - אוחצ'ים,
    וגם אני לא מתה על זוגות שמתנשקים לי מול הפרצוף, סתם מביך אותי ונראה לי דבר אינטימי אבל אני כזאת אולי בגלל החינוך שקיבלתי,
    למרותזאת יש לי גם שכן קומה מעליי שהוא הומו והוא חמד של בחור, אדיב מנומס עדין ומה שהוא מעדיף במיטה לא בדיוק מעניין אותי אם טוב לו ככה - זו החלטה שלו ואני מכבדת .

אז לסיכום נראה לי שקצת התקיפו אותך ואני בטוחה שאם היה לי מצעד הגאווה ליד הבית אושר שלי היה שואל אותי : אמא, למה היא רק עם חזיה?
  • בנות, יש פה שני וויכוחים שונים ואומר לכן את דעתי.
    אין לי בעיה עם הומואים ולסביות כל עוד הם עושים מה שהם עושים בחדרי חדרים. (אין לי גם בעיה עם מה שסטרייטים עושים בחדרי חדרים) - אם יש למישהו יצר מציצנות או שהוא נהנה לראות את זה מול העיניים, יש מקומות לכך... לא ברחוב.
    אתם רוצים לעשות מצעד גאווה? אני לא חושבת שזו הדרך. תפגינו את היותכם אנשים חכמים / מוכשרים / טובי לב..... זה אולי יכול לתת לכם גאווה. לא זה שאתם צועדים בצורה פרובוקטיבית, מתנשקים וכד'........ עצם המצעד רק גורם לאנשים לא להתגאות בכם וחבל, כי אני באמת חושבת שלא משנה מה הנטייה המינית שלך, משנה מי אתה באמת, ואם המיניות שלך זה הדבר היחיד שאתה יכול להתגאות בו אז אני מאוד מצטערת, זה רק מוריד מערכך.
    וכן, אני דוגלת בצניעות - ולא מעוניינת לראות לא סטרייטים מתגפפים על חוף הים ולא הומואים ולסביות מתגפפים ברחוב.
    עכשיו אתן יכולות לקטול אותי כמה שאתן רוצות......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • לפני הכול לפי אבן שושן

אוחץ'- ( אחות. שם עצם שמקורו בערבית ספרותית, אך בערבית מדוברת בניב עראקי ה-ת הופכת ל-צ' ) אחות. המקבילה ה-gayית למילת הפניה "אחי". דוגמה: אוחץ' מה אית'ך?

אוחצ'ה- (וריאציה gayית מקורית ל-אוחצ') כינוי להומואים בכלל. דוגמה: איזה חתיך! הוא אוחצ'ה במקרה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• איפי- תודה על הפירוש המילוני . גם אני לא ידעתי שקיימת מילה כזו בכלל
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • תהילה לא זכור שאחת השירשורים שלך זכה לכל כך הרבה תגובות!
  • אני בדעה חייה ותן לחיות, כל עוד לא פוגעים בי שיעשו מה שבא להם
    דנדוש שלך ממש לא תבין את זה ולא תזכור את זה
    ומה קורה אם בטלויזיה יש נשיקה בין 2 נשים או 2 גברים והיא במקרה רואה- אז מה לא תפתחי טלויזיה???

אני חושבת שגם לראות זוג סטרייט מתגפף ומתנשק ועוד רגע מתעלס לך מול הפרצוף באמצע הרחוב סתם או בחוף הים זה לא לעניין- זה משהו שצריך להיות אינטימי. וכמו שאיפי רשמה עצוב שבגלל נטיה כזו או אחרת מישהו לקח את החוק לידיו ורצח ילדים חפים מפשע.
    חוץ מזה זה פעם בשנה - תני להם להנות
  • טוב הייתי חייבת להגיב למען הסר ספק בחיים לא אסית לפגיעה באדם זה או אחר בקבוצה זו או אחרת סה"כ רשמתי את החששות שלי. כן אני לא רוצה שדנדוש תראה דברים כאילו היא עדין קטנה. טלויזיה בבית בשעת העירות שלה עד שהיא הולכת לישון זה על ערוצי ילדים פעוטות ששם התכנים מותאמים לגילאים שלהם (גם אם ההורים שלי רואים משהו שלי לא מתאים שהיא תראה אני מבקשת שיעבירו) ולא אני לא חושבת שאנ חוצפנית שאני מבקשת.
    למעון אני כן שולחת אותה כי לא אכבול את הורי בבית ולי לא יתנו חופש גם ככה יש לי מנהל אידיוט שכעס שהייתי איתה בבית חולים ולא באתי לו לעבודה
    ודוגמא נוספת לכך שהיא כן מבינה מה שהיא רואה אני יכולה לספק לכן גם יום אחד חיכינו בתחתנת אוטובוס והיה פוסטר של דוגמן חצי עירום אני קולטת את דנדוש נועצת מבטים על גבי מבטים בפוסטר פתאום מצביעה ושואלת אמא מה זה? שהיא מצביעה על הבחור בפוסטר. סובבתי אותה מייד והיא כל הזמן ניסתה להסית את מבטה לשם לכיוון אותו פוסטר

צר לי אם אתן נפגעתן ממה שאני כתבתי שאני בסרטים לגביו אבל שוב לכל אחת הדעה שלה וזה בסדר גמור לחשוב אחרת. כן נכון אני לא אוהבת אותם זה מגעיל אותי לראות אותם מתנשקים ברחוב ובאיזור הזה שבו אנחנו גרים יש הרבה ובחיים לא אתרגל לראות את זה מה לעשות
    וכן אני לא מכירה את הרוב ואת הרקע אבל אני יודעת מה היה לי בעבר עם אחת שהיא לסבית ולכן אני יותר נגעלת בגלל אותה אחת

שוב מתנצלת אם נפגעתן בשביל זה ונכון זכות כל אחד לעשות מה שהוא רוצה ולהיות מה שהוא רוצה אבל לא בפרהסיה בשביל זה יש חדרי חדרים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אורית, לגבי המצעד אני ממש מסכימה אתך.
    אם רוצים יחס כמו לכולם אז המצעד ממש עושה את ההבדלה בינם לבין כל השאר,
    כל אחד שיעשה מה שטוב בעיניו,כל עוד הוא לא פוגע באחרים,
    אבל על הרקע הזה של מין בלבד לשפוט אותם? להגיד שהם דוחים? זו גזענות לשמה.
    [/]/]
  • חחחחחחחחחחח מצחיק השרשור הזה....
    אני כבר 5 שנים הולכת למצעדי הגאווה באילת...
  • כן אורטל היא בסרט היסטוריה גרוע של לפני 70-80 שנה
  • מה שהתכוונתי לגבי מצעד הגאווה - הרי מה המטרה שלו בעצם? שאנשים שרואים אותם לא ישר יחשבו: "וואוו! הנה הומו! הוא עושה כך וכך..... איכס
    [/center]
  • מצעדי גאווה נערכים בכל העולם!
    בכל העולם מתקבלים באהבה (וגם לא..)
    עובדה היא שהם אנשים מאושרים עושים טוב לעצמם וע"י מוסיקה וריקודים
    עושים טוב גם לאחרים. סליחה אני חושבת שמדטובר בקנאה בזוג שמתנשק בפרהסיה ותו לא. אתן לא זוכרות אולי את גיל העכשרה שלכן
    שחיכיתן לנשיקה ראשונה ורציתן שכולם יראו שיש לכן חבר... אז מה? זה מגעיל?
    או שמא בגלל שמדובר בזוג צעיר זה חמוד אבל בני אותו מין זה מגעיל?
    בעינכן זה דוחה בעיני זה מקסים.
    אני לא מדברת על כאלו שעוד רגע אונסים אחד את השני בתשוקה מטורפת...
    אבל חזיה וג'ינס זה סקסי וזה כמו בים / בריכה.
    חלאס שחררו.
    זו היא זו אני וזו כל אחת מאיתנו..דעה היא אישית וזהו.

אוף.

סליחה אורית..אולי לא הבנתי אבל מה הבעיה לקבל את השונה?
  • "לקבל את השונה" זה אתן כתבתן, לא אני.
    ואני מסכימה איתך בהחלט! זה ממש לא לעניין להדביק תוויות לאנשים. אבל תקראי שוב מה שכתבתי.
    את יודעת מה, בואי נעשה אנלוגיה. נגיד שלמרוקאים נמאס שכולם חושבים שהם עצבנים, והם יעשו מצעד פעם בשנה ובמצעד הזה הם יצעקו, ילכו מכות, יהרסו את הרחוב וכו'... מה הם השיגו בעצם? יופי! הם עשו כייף! עשו חיים! אבל השיגו את המטרה שלהם?
    טוב, שתהיה לכולכן שבת שלום!!
    [/center]
  • מצעד גאווה זה דבר שנערך בגלל שכל כך הרבה שנים הם היו צריכים להסתתר ולהתבייש ולשקר לאחרים ולעצמם כי נתנו להם לרגיש ממש דפוקים וחוטאים.

וסוף סוף יש להם קבלה והכרה (גם לצערי לא במאה אחוז ) וזכותם לחגוג את האפשרות שלהם סוף סוף לא להתבייש אלא להציג את בני הזוג שלהם לציבור כמו כולנו ולהפגין רגשות כמו כולנו . לגבי עד כמה שהחברה נותנת ומאפשרת להם להיות ולחיות כהומואים ולסביות ?הדרך עוד ארוכה לצערי...אחרי המקרה עם התאומים בהודו יש הוכחה גדולה. אחרי שלא נותנים להם להינשא...והדוגמאות רבות

תהילה/ שלי איך ששמך לא יהיה (היית בטוחה ששלי...סורי) .זכותך להרגיש כפי שאת מרגישה. אני אוסיף ואומר שגם בעלי חושב כמוך הוא ממש ממש נגעל. אבל בזכותי ואחרי שפגש כמה ידידים הומואים שלי הוא התמתן קצת והבין שסהכ מה שכל כך הגעיל אותו זה נבע מכך שהוא פוחד מדברים שהם שונים ממה שהוא רגיל.שהוא מקובע. אני אתן לך דוגמה:
    אנחנו התחתנו כשהייתי בחודש חמישי.היה לו מאוד קשה לקבל את זה.אני בכלל לא רציתי חתונה והוא היה בפחדים שאנשים יתנתקו או ירכלו בגלל שזה לא מקובל...
    ואני אוהבת אותו על אף דעותיו...משום שהוא מראה לי ומוכיח לי שבכל זאת הוא משתדל והוא פותח את הראש לקבל דברים ששונים ממה שהוא התחנך עליו.

הדבר היחיד שהפריע לי זה הניסוח שלך...אבל זה כבר עניין של אוצר מילים. תאמת אני אף פעם לא מבינה את הניסוחים שלך וקשה לי לקרוא את ההודעות שלך כי הם נכתבות בשטף בלי סימני פיסוק בלי רווחים. זו ההודעה הראשונה שלך שממש קראתי כי פשוט הנושא שאב אותי .

אני יודעת שאני בחיים לא מונעת או אמנע מגאיה להסתכל על דברים שהם שונים ואחרים ואדאג שהיא תראה הכל מהכל ואז כשתגדל תגבש לעצמה דעה משלה.
    אם אני רואה פוסטר של גבר בלי חולצה אני לא מסתירה. אין זה נכון לייפות לילדינו את המציאות ולשמור אותם בצמר גפן. הם ייחשפו לזה אם תרצי ואם לא.בגן בבית הספר וברחוב. עדיף שזה יהיה ליידך ובהדרכתך.

זו דעתי וסליחה על המגילה

• אורית- לגמרי מבינה אותך לגבי המצעד, מבינה מה את אומרת ומסכימה.
    לא בטוחה שהייתי רוצה לחשוף את אלה למצעד כזה, כמו שלא הייתי רוצה לחשוף אותה למצעדים אחרים או הפגנות בשלב זה של חייה.

מה שהפריע לי זה הניסוח, זה ההבדלה, זה ההיגעלות, זה ההפרדה בינם לבינינו.
    הם אנשים רגילים כמוני וכמוך, ומה ששונה הוא הנטייה המינית שלהם.
    דרך אגב, מישהו שאוהב ללבוש בגדי נשים, או שיש לו פטיש לכפות רגליים או משהו בסגנון זו גם נטייה מינית שהיא שונה רק שאתן לא יודעות מה כל אחד אוהב לעשות בחדרי חדרים, וככה זה צריך להיות.

תהילה, גם להיות חד הורית זה "שונה" מהרוב, אז מה?
    מי אנחנו שנשפוט על רקע כזה או אחר?
    אני בתור ילדה עברתי שיעור בנושא כי הייתי עם משקפיים והייתי שונה.
    אני דור שלישי לניצולי שואה שהיו שונים בגלל שהיו יהודים.

הפחד מהשונה הוא מה שמוביל לשנאה, להבדלה, לגזענות.
    ודווקא העם שלנו שספג כל כך הרבה צריך להיות סבלני וסובלני בעיניי.

גם איתי פעם התחילה לסבית בצורה אגרסיבית,
    אבל גם גבר התחיל איתי בצורה מגעילה,
    ודתי אחד ירק כשהוא ראה אותי ברחוב,
    ורוסיה אחת צעקה עלי,
    ואני יכולה להמשיך...
    אז לשנוא את כולם?
    מצטערת זה ממש לא מקובל עלי.
    [/]/]
  • וואי כמה דפים...חפרווי

• זה בדיוק הקטע.......או שתחנכו לסובלנות, פתיחות,פלורליזם או שתחיו בקהילות סגורות אליטיסטיות שגאות בעצמן בלבד

אני הייתי במצעד האהבה (ככה קוראים לזה, אגב) לפני איזה 4-5 שנים ונהניתי מכל רגע!! והיינו קבוצה של סטרייטים לחלוטין
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שיחת חרשים

[[[
  • פשששששששששששששששששש כמה תגובות...............
    שיחקת אותה הא???????? אני ממש בשוקקקקקקקקקק
    ממך..... איזה שם יש לך בשבילם.... לא ידעתי שקיים שם שכזה
    בלקסיקון.... בכל אופן מה שיש לי לומר לך, שאם לא בא לך טוב
    בעיניים, אל תשימי את הילדה מחר במעון, שחו"ח לא תיחשף
    ל"מעשי זוועה" כי זה לא מתאים לך ואת נגעלת מהם וממעשיהם.
    הפעם הגזמת, לא מתאים בכלל.... בגלל גיזענות שכזו, בגלל שנאת
    יוצא הדופן והשונה, התחוללה השואה, את מודעת לכך????????

• התאפקתי לא לכתוב עד עכשיו כדי לא להיות תוקפנית ובוטה מדי, אבל "תגובת ההסבר" של שלי אפילו עוד יותר עיצבנה אותי
    הדיעות שלך הן חשוכות, גזעניות, פרימיטביות ואין להן מקום בעולמינו מי שחושבת שיש מקום לכל דיעה- האם הייתן חושבות כך גם אם היה נכנס לפה ניאונאצי שכותב שהוא לא אוהב יהודים כי הם רודפי בצע ושקרנים. הוא לא רוצה להרוג אותם, פשוט לא אוהב אותם.... מעניין אותי אם גם אז הייתן מגיבות באותה הבנה....
    לשלי אני אפילו לא פונה, כי ברור לי שהגזענות והבורות כל כך טמונות בה עמוק שהיא אפילו לא מצליחה להבין מה בדיוק רוצים ממנה. אבל הבנות האחרות שכל כך בעד זכות הביטוי- יש דברים שאין להם זכות ביטוי וגזענות היא מספר אחת ברשימה בעיני
  • אני לא חושבת שצריך למנוע ממנה לראות פוסטר של גבר בלי חולצה
    מהסיבה הפשוטה... את מעוררת יותר עניין
    אם היית עונה בפשטות זה איש שלא לבש חולצה היא הייתה ממשיכה הלאה...
    עצם העובדה שכל כך ניסית למנוע ממנה להסתכל גרם לה לרצות יותר להסתכל!
  • האמת, ראיתי מזמן את הכותרת של השרשור ורק עכשיו החלטתי לפתוח ונבהלתי...
    אז החלטתי להגיב..
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• הריונית בשנית - אני חושבת שדווקא לירונועם הסבירה את עניין המצעד בדרך הכי נכונה - המצעד למעשה מסמל את ההבדל בין ההווה המבין הפתוח הליברלי לבין העבר. הם מקצינים את ההיחשפות שלהם ואת הגאווה שלהם במה ומי שהם ומראים שכבר אין מה להתבייש ואין מה להסתיר כמו שנאלצו לעשות בעבר.
    מבחינתם זה סוג של יום העצמאות עבורם

• מיכלוש' - משפט חזק . אבל הבלוקבאסטר בטח נמצא ליד הגן והיא לא יכולה להגיע אליו
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • מומי ותמר - ענקיות
  • לא מיצינו את העניין, זהו נגמר המצעד כולם התלבשו וחזרו הבייתה
  • קראתי (כמעט) הכל
  • חחחחחחח בלוקבסטר הרגתן אותי
85 תגובות