ערב טוב מקסימות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן??
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

25 תגובות
עמוד 1
  • וואי, מלי!!! כמה השקעה..
  • כל הכבוד מאמי

[[[
  • אוי מלי, האמת כל כך חיכיתי לשמוע ממך עדכונים. עשית לי ממש צמרמורת עים מה שסיפרת, והאמת אני יותר רגועה לדעת שהיא כן נותנת לעצמה לבכות וכן מבינה שבאמת ניבי לא ישוב ומאחלת לה לדעת מעכשיו ימים טובים והלואי הלואי שלעולם העצב לא יבקר אותם
    וכן אומנם אני ואת לא מכירות אבל בהחלט יכולה להגיד שכן הם זכו להכיר בחורה מקסימה ומדהימה כמוך ואני בטוחה שהקשר הזה יוביל רק לדברים טובים
    ב"ה גם אני מתכוונת לשמור עים ענת על קשר ולעזור בכמה שאוכל. כל כך עצוב לי המצב שלה ועדיין ניב לא יוצא לי מהראש בכלל, בכל הזדמנות שיש לי אני מסתכלת על תמונתו וחושבת על אילו המצב היה אחר

• איזה מתוקה את

• מלי, שמחה לשמוע שבסוף כן הסתדר לך לנסוע לענת היום. מקווה שאביב מרגיש יותר טוב

כל הכבוד לך על כל התמיכה שאת מעניקה לענת ומשפחתה .

מאחלת לכולנו שנדע רק ימים מאושרים ונשמע רק בשורות משמחות

• יואוווווווו מלי צמררת אותי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • זה לא חדש, אבל את מקסימה
  • תודה מתוקות

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מלי יקירה!
    אני מאוד שמחה שלענת יש מישהי כמוך ואני מאוד מעריכה את החוזק הנפשי שלך, לא פשוט להתמודד.
    אני חייבת להתוודות שבכל הסיפור הזה עם ענת אני יצאתי מאוד חלשה ופחדנית. אחרי ביקור אחד שלי בביה"ח פשוט נשברתי לא יכולתי לעמוד במראה של ניב הקטן ושל ענת שכלכך חזקה סביבו, אני קצת מתביישת בהתנהגות שלי אבל כנראה שלא אוכל לשנות את זה והעובדה שאספתי לו צעצועים, ספרים, בגדים וכסף לרגע לא גרמה לי להרגיש שאני ממש עושה משהו והכל מתגמד לחיזוקים שאת נותנת לה ולאמא שלה, ולכן אני מאוד, מאוד שמחה שיש אנשים כמוך.
    אשמח אם בפעם הבאה תחבקי אותה פעם נוספת ממני אבל מבלי שתדע.
    לילה טוב,
    קרן
  • מלי יקירה!
    אני מאוד שמחה שלענת יש מישהי כמוך ואני מאוד מעריכה את החוזק הנפשי שלך, לא פשוט להתמודד.
    אני חייבת להתוודות שבכל הסיפור הזה עם ענת אני יצאתי מאוד חלשה ופחדנית. אחרי ביקור אחד שלי בביה"ח פשוט נשברתי לא יכולתי לעמוד במראה של ניב הקטן ושל ענת שכלכך חזקה סביבו, אני קצת מתביישת בהתנהגות שלי אבל כנראה שלא אוכל לשנות את זה והעובדה שאספתי לו צעצועים, ספרים, בגדים וכסף לרגע לא גרמה לי להרגיש שאני ממש עושה משהו והכל מתגמד לחיזוקים שאת נותנת לה ולאמא שלה, ולכן אני מאוד, מאוד שמחה שיש אנשים כמוך.
    אשמח אם בפעם הבאה תחבקי אותה פעם נוספת ממני אבל מבלי שתדע.
    לילה טוב,
    קרן

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מלי המקסימה.
    הצלחת לשבור אותי מחדש
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מלי יקרה,

[/]/]
  • כל הכבוד לכל פורום יולדת!

• במילה אחת - מ-ד-ה-י-מ-ה!! זה מה שיש לי להגיד עלייך.
    וכל מילה נוספת מיותרת
  • אין בעיה מאמי.
    רק מה המייל האישי שלך?
    או שאת רוצה שאני אשלח לך למייל בעבודה?
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לעבודה זה בסדר

• "אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

• אני שמחה בשבילך שנסעת- נראה לי שזה היה מעיק לך יותר אם לא היית שם.
    אמרתי לך שיש לה אמא מדהימה
  • מאמי אני קוראת את המילים שלך וכולי רועדת..... קשה לי לדמיין את זה אפילו.... אני כל כך שמחה בשביל ענת שיש שם בחורה מיוחדת כמוך באמת...... הלוואי הלוואי ותתחזק ושלא תדע עוד צער - אמן !!!! כל כך מחמם את הלב העזרה וההקרבה שזה ממש לא ברור מאליו.

• כבר אמרתי פעם ואני אגיד שוב,את מדהימה מלי, כל הכבוד על התמיכה שאת מעניקה למשפחה הזאת

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה