מיואשת... לא מבינה למה לא הולך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום לכולם אני בת 34 אמאל2 ילדים מקסימים הקטן בן 2 וחצי. הגדול בן 4.
    את שניהם ילדתי בניתוח קיסרי. וניכנסתי להריון באופן ספונטני ודי מהר....
    לפני כשנה ניסינו שוב להיכנס להריון ולא הצלחנו. הופנתי לצילום רחם ובו נאמר שאין זרימת חומר ואין התפשטות של חומר ושאני צריכהלעבור לטיפולי הפרייה.
    הייתי בשוק אבל עשיתי מה שהרופא שלי אמר.
    לקחתי זריקות מתי שהיה צריך ושאבו לי 2 ביציות עם כל הזריקות. לאחר הפרייה הוחדרו 2 עוברים ובסוף לא נקלט הריון.
    הפרייה שנייה גם ניסינו כל הזריקות טיפול אחר וגופי ייצר רק ביצית אחת וגם לאחר שהופרתה הוחדרה לגופי- ושוב לא נקלט. אתמול סיימתי מחזור.
    אני מיואשת .. איך ייתכן שעם כל הזריקות ורק ביצית אחת גופי מייצר??
    ה אם יש טיפול אחר חוצ מהגונל והאוביטרן וכד'?
    מדוע לא משפיע עליי הזריקות?? מדוע גופ שקלט בעבר הריון מתקשה לקבל כעת עוברים??
    אני מדריכת ספורט אירובי ודי מיואשת.
    בזמן ההפריות לא עבדתי ולא יודעת כבר מה לחשוב.
    בבקשה עזרו לי...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא יודע מה מינון ההורמונים שקבלת. אם המינון גבוה , יתכן שהרזרבה השחלתית שלך קטנה באופו משמעותי בשנים האחרונות. העובדה שהועברו עוברים ולא הרית , מטרידה פחות. זה די סביר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה