יש לי סקר מעניין :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש פרומו בטלויזיה על "נדבר על זה בבית" שמדבר על נשים מבוגרות שחולמות לעשות ילד משל עצמן ואני מדברת על גילאי 50+ ו-60.

מה אתן חושבות? אגואיסטיות או מימוש החלום של להיות אמא??

אני אישית חושבת שאם כל השנים אותה אישה עברה טיפולים שלא צלחו ופתאום הצליחה - ניחה.

אבל מלכתחילה להתעורר בגיל 50+ ולהגיד "עכשיו אני רוצה להיות אמא זאת אגואיסטיות לשמה ולא לחשוב על הילד לעתיד כאילו מה "אני בן 20 זאת לא סבתא שלי זאת אמא שלי?"
15 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך, עוול לילד שגם עלול בגיל מאוד צעיר למצוא את עצמו מטפל בהורים מבוגרים ואולי אפילו להישאר לבד בעולם
  • מסכימה איתך...
  • מסכימה איתך.......

• גם אני מסכימה
    ויותר מזה, (ואולי יהרגו אותי עכשיו..
  • לדעתי זו אגואיסטיות של האמא...
    למה לחכות כל כך הרבה זמן?? לא פייר כלפי הילד

• לא יודעת..זה מאוד תלוי בסיטואציה
    יש אמהות שילדם יחידם נהרג בפיגוע או בצבא והן רוצות למלא את החלל ומביאות ילד בגיל מאוד מאוחר..אין לי על זה ביקורת.לא יכולה לשפוט ולא רוצה להרגיש במקומן מה זה
    כל מקרה לגופו
    ואשה שרק בגיל 50 פלוס נזכרה שבא לה להיות אמא..זה מוזר!

• אני גם חושבת שזה אגואיסטי. ניתן להבנה, אבל אגואיסטי.
    גיל 50+ זה גיל להיות סבתא.
    אני חושבת שזה לא פייר שילד בגיל 20+ לחייו במקום להתרכז בבניית החיים של עצמו: לימודים, עבודה, מציאת בן/בת הזוג, בניית קן משפחתי, יצטרך להחליף חיתולים לאמא שלו.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • נורא נחמד שכולכן באותה דעה...ולמה? כי לא הייתן במקום הזה.

אני מאד מבינה נשים כאלו ומעולם לא אנסה לשפוט אותן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לירון- בכוונה לא רשמתי את הנושא הזה של איבוד ילד בצבא או בפיגוע לא עלינו כי זה יוצא מן הכלל לדעתי, הרי אותה אמא כבר הייתה אמא ואיבדה ילד והיא רוצה להמשיך להיות אמא, לכן זה בהחלט נושא יותר רגיש.
    אורטל- את מבינה נשים כאלה??? אני יכולה להגיד לך שהנה להבדיל מהרצון להיות "אמא" , אבא שלי היה בן 46 כשאני נולדתי והיום כשהוא נושק ל-80 - מצטערת הנטל מוטל עלינו כילדים והיום אני מרגישה את זה ואני אמא בעצמי שצריכה לדאוג ל-2 ילדים קטנים, עוד מעט 3 , תוסיפי לזה בעל=ילד בפני עצמו + ילד מגודל שנקרא אבא שלי ולצערי זה לא הולך להיות יותר קל.

אז מצטערת אני חושבת שיש מספיק זמן לנשים האלה להביא ילדים עד גיל 40 מקסימום 45 כי היום הצעירים מתחתנים אחרי גיל 30+.
  • כל מקרה לגופו...
  • אגואיסטיות לשמה.
    מה עובר להן בראש?
    משעמם לך? קחי חתול/כלב/טוסי לחו"ל...

תחשבי רגע, בגיל 50+ יש לך שוב כוחות לרדוף אחריהם בגן המשחקים?
    שוב להתעסק עם טיפת חלב?שיניים?לידה?גזים?חיתולים?בייביסיטר?
    ומה עם הילד באמת, בגיל 20 האמא בת 70+ בשאיפה שתזכה לראות אותו מתחת לחופה ..
    די בחיי זה נובע משיעמום...כאילו ילד זה צעצוע להעביר איתו את הזמן
  • הדסקה - אני איתך!!
    גם להביא ילד מתרומת זרע זה אגואיסטיות, לשלול מהילד את הזכות הבסיסית לדעת מי אביו רק בגלל שאת רוצה להיות אמא זה לא פייר

מיטל
  • מיכל אני איתך
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אורטל אין קשר בין הדברים סורי.
    מדובר כאן על אגו נטו.
    אני בת 32 (כמעט)
    ילד ראשון בגיל 24...
    לי יש כוחות לרוץ לרדוף לקום בלילות לעבוד ולהיות אמא בשבילם כל הזמן.
    לי יש כוחות שבגיל 50 לא בטוח שיהיו לי.
    אז למה לעשות עוול כזה לתינוק? שיגדל בבית עייף זקן...
    כי מה לעשות להיות בת 70 זה לא נערה צעירה פורחת וזורמת בכל דבר...
    אנרגטית חיה את הרגע וכו'... זו מעמסה שלדעתי אנשים לא חושבים על הילד על העתיד שלו אלא על הצורך לעשות לעצמם טוב . לא מעניין אותם בגיל 25 יש סיכוי גדול שהילד יהיה יתום לפני שהתחתן ..לפני שטעם את החיים...
    סורי.לדעתי גיל 32-35 זה גיל לילד אחרון...
    נכון יש יותר..אבל הגבול העליון עומד כעל 40 גג....אבל בלחץ ...
    לחשוב עשור שניים קדימה..זה הכל...לא מבקשים יותר מזה...
    איזה כיף לעלות עם אמא בת 60 לגלגל ענק בלונה פארק הא ואני בן 7 סכ"ה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה