היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מותק! מה קורה ? לפי זה שנעלמת אני מבינה שזה לא הצליח !? ( אני מקווה שאני טועה ) . גם אם זה לא הצליח זה לא נורא בובה ! זה יגיע זה רק שאלה של זמן . אני תמיד נוהגת להזכיר את עצמי לספר שאני אחרי 8 הפריות שלא הצליחו לא שזה מעודד אבל אנחנו בנות של מלך ואסור לנו להתייאש ! אנחנו במבחן כרגע ואנחנו נעבור אותו בגדול בע"ה ! את תראי הכל יהיה בסדר ! יש שיר של יניב בן משיח שאומר : " תודה בורא עולם מודה על הקיים גם אם לפעמים קשה הדרך שוב נפשי תודה אומרת תודה בורא עולם " . אני מקווה שלא טעיתי במילים . אבל הרעיון שרציתי להעביר הוא שצריך להודות לבורא עולם גם אם קשה גם אם נראה לנו שמגיע לנו צריך להודות על הרעה כמו על הטובה . אני מאחלת לך שה' ייתן לך משאלות ליבך לטובה במהרה ! שתזכי לעבור זאת בדרך הקלה ללא כל ייסורים האלו . מקווה לשמוע ממך בשורות טובות במהרה וגם שהכל בסדר ! שיהיה לבנתיים שבת שלום ומבורך !
1 תגובות
עמוד 1
מצטרפת לדבריה של רעיה היקרה....
אסור לנו להתייאש בסוף זה יקרה... ה' גדול
מאמי אני מקווה שנעלמת כי התשובה טובה ואת רוצה לחכות קצת עד שתגלי... בכל מקרה אנחנו כאן שולחת לך והמון חיזוקים ונשיקות