IVF בארץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בת 30 , חיה בארה"ב ועוברת טיפולי פוריות, עברתי הפריה ראשונה ללא הצלחה ואני באמצע הסבב השני............
    המחיר ששלמתי ושעודי משלמת על הטיפולים הם פשוט אסטרונומים, אני מקווה מאד שהסבב הנוכחי יצליח אבל אם חלילה הוא לא אני פשוט לא אוכל להרשות לעצמי להמשיך את הטיפולים פה.

אני שוקלת להגיע לארץ להמשך טיפול ורציתי לקבל מידע על הפרוצדורה בארץ, כאן זו רפואה פרטית. לאיזה קופת חולים כדאי? למי לפנות על מנת לקבל מידע בנושא?

דבר נוסף כיצד אני מעבירה לארץ את הזרעים הקפואים של בעלי? אם אפשרי בכלל?

אני מודה מראש על כל מידע שתספקו לי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא משנה באיזה קופה תבחרי. השאלה היא כמה זמן יעבור עד שתוכלי לקבל טיפול דרך הקופה והאם בכלל תוכלי להיות חברה בקופה בארץ אם את חיה בחו"ל. אבל גם אם לא תוכלי , המחיר של טיפול פרטי בארץ הוא בלי ספק נמוך יותר ולו רק בגלל שהתשלום הוא בשקלים ולא בדולרים.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה