רגליים למעלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אז קודם כל למי שהתעדכנה בהודעה הקודמת שלי אז אני שמחה לבשר שמצאתי סוף סוף עבודה אחרת אז בעוד שבועיים אני עוזבת את המלצרות ל-ת-מ-י-ד!!!!! (הפעם זה סופי...).
    בכל מקרה קראתי את השרשור המקסים שכתבה איילה לה לה לגבי טיפים טובים למנסים להיכנס להריון ויש לי שאלה:
    אחרי הסקס אני שוכבת עם רגליים למעלה לפחות 20 דק' כמו שהמליצו הבנות, הבעיה היא שאח"כ כשאני קמה לשירותים אז עדיין אני מרגישה שיוצאת כמות נכבדה של זרע, האם גם לכן זה קורה? ואיך אפשר לא לקום אפילו פעם אחת אחרי הסקס ולחכות עד הבוקר? אני כל חצי שעה צריכה לשירותים (זה לא תסמין הריוני, זה בטבעי אצלי ככה)

תודה מראש
5 תגובות
עמוד 1
  • זה נכון שכדאי להרים רגללים למעלה אבל אל תגזימי - 20 דק' הרגליים פשוט ירדמו....חחח
    הפריה של הביצית נעשית בד"כ תוך כמה שניות מרגע כניסת הזרע...
    תרימי רגללים 5 דק' גג 10 דק' אם זה לא מפריע אבל יותר מזה זה מיותר...
    אם יש הפרייה אז יש!!
    ואם לא אז לא..
    שיהיה המון המון בהצלחהההה
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• דוקא היום ראיתי את הסרט "בתוך הרחם" ונאמר שההפרייה יכולה לקראות גם אחרי 10 שעות.
    מה שיוצא ממך זה נוזל הזרע ללא הזרעונים.. הזרעונים כבר נימצאים ברחם ועושים דרכם נאמנה אל הביצית.

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • הבננות כבר ענו לך מצויין

בהצלחה
  • היי שלום שלך - אני מהפורום השכן.....

אכן זאת השיטה הכייייייייייי טובה... ולי הצליחה פעמיים -

אומנם לא הייתי 20 דקות אלא רק 10 - וזה מספק... אין סיבה לדאגה על מה שנשפך

• תודה בנות על החיזוק והעצות. הלוואי ולהירגע היה כ"כ קל כמו להרים רגליים למעלה. אני ממש משתדלת לחשוב חיובי ואני כל הזמן אומרת לעצמי "את בהריון" וממש מנסה לדחוק ולהדחיק כל מחשבה שלילית ומפחידה שפורצת למוחי אבל זה קשה... דווקא השבועיים הראשונים שאחרי המחזור (שהיה ב1.6) עברו דיי ברוגע, ועכשיו כשהגיע השבוע ה"קריטי" התחלתי שוב להילחץ ולחשוב מה אם יש איזו בעיה, ומה אם ננסה מלא זמן ולא נצליח, וכל מיני מחשבות פרנואידיות שבמודע אני מבינה שהן חסרות בסיס (זה בסך הכל החודש השני שאנחנו מנסים) אבל קשה להתנתק מזה.... חודש שעבר בבדיקת ביוץ ראיתי בברור מתי היה הביוץ כי ממש שבועיים אחרי המחזור זה הראה 2 פסים חזקים. החודש אני כבר לא בטוחה, לפני כמה ימים היו לי 2 פסים אבל לא בטוחה שהם בדיוק באותו החוזק. בכל מקרה מיום חמישי שכבנו יום כן יום לא, ואני עדיין מרגישה שזה לא מספיק!
    בבקשה בנות, תצילו אותי מהמוח הקודח שלי ותנו עצות איך להיפטר מהמחשבות הטורדניות ופשוט לזרום ולהנות (או שזה אבוד וזה עניין של אופי)
    פורום מקסים!
    תודה מראש
    נ.ב. אין ספק שעכשיו אני מרגישה קצת הקלה אחרי ששפכתי כל מה שישב לי בראש ובלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה