בנות צריכה עזרה....דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!! אתמול הייתי צריכה לעשות בדיקת דם אבל בסוף לא הלכתי.בבוקר ראיתי הפרשות ורודות (בניגוב), פעם כן פעם לא. היום קצת יותר וזה קצת עם דם .. קצת ראיתי גם על התחבושת....היו כאבי מחזור חזקים בבוקר .הלכתי לישון ועבר אבל מחזור לא רואה. מה זה יכול להיות? אף פעם לא היה לי ככה במחזור.אני ביום הראשון יש לי כבר דימום.ופה כבר יומיים משהו חלש. הבנתי שיכול להיות דימום קל וחברה , שעברה את זה אמרה לי שיכול להיות שאחד שרד והשני פשוט צריך לצאת...מישהי עברה כזה דבר? מחכה לתשובות...בפעם הראשונה אני נלחמת עד הסוף...מסרבת לקבל מחזור...מאמינה שהם עדיין שם...ורוצה את שניהם ...חחח תודה על התמיכה ...מאוד מרגש שזכרתם את יום הבדיקה שלי.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אצלי חודש שעבר אחרי 10 ימים של החזרה היה הפרשות וורודות חומות בערך 5 ימים ואחרי זה המחזור התחיל ממש חזק, שאלתי את הרופא הוא אמר לי שאחרי הפרייה זה קורה.
    אבל אני מקווה שבמקרה שלך זה לא ככה תהיי אופטימית עד הסוף כי הכול יכול לקרות.

מחזיקה
    [
  • אני מחזיקה לך אצבעות
  • מאמי כל הכבוד....
    בעז"ה בשורות טובות

אל תחפשי תופעות... פשוט תחכי שה לא תגיע
    ותעשי בדיקת דם בעוד יומיים או שלושה...

אצל הרבה בנות בתחילת ההריון יש דימום קל..
    לא ממש דם טרי אלא הפרשה חומה...
    בכל מקרה אל תעשי מאמץ גופני תנוחי ותשמרי על עצמך...
    את עם תמיכה?? נרות??.........

בהצלחה מאמוש מחזיקה לך
  • בנות יקרות שלי!! זהו ...הכל נגמר.קיבלתי היום.רופא שלי היה בשוק...גם אני...סיימנו פה את הדרך...אני יורדת מזה.לפחות לשנה הקרובה. נלך אולי לכיוון אחר..אימוץ אולי???אין לי כח להמשיך פשוט ...הייתי כל כך קרובה ואני שואלת את עצמי: אם הפעם לא הצליח , איך אני יודעת מתי זה יהיה?אז אין לי כח עם השאלה הזאת כי באמת אף אחד לא יודע מתי....זהו.שיהיה לכולכן המון בהצלחה...הרבה
  • בס"ד

מאמי יקרה שלי...
    אני יודעת שכולם אומרים את זה. אבל.....
    ואבל גדול.
    אל לנו להתייאש, אל לנו לברוח.
    עם הקושי הבכי והדמעות.
    אני בוכה איתך עכשיו וכואבת יחד איתך.
    ורוצה להגיד לך דבר אחד.
    בורא עולם חנן את שרה אימנו בגיל מאוחר מאוד בבן זכר. כשבמפורשות היה כתוב בתורה
    שלשרה לא היה ולד, זה אומר שלא היה לה בית לילד, לא היה לה רחם.
    ומה...... הקדוש ברוך הוא לא שכח אותה.
    מאמי שלי, אנחנו במבחן עכשיו ותדעי דבר אחד.
    אלוקים יכול להביא גם ילד מהקיר....
    אלוקים יכול להביא ילד לאישה שאין לה רחם...
    עם כל הקושי שבדבר...
    תאמיני תאמיני תאמיני ותאמיני.
    אני איתך מתפללת בשבילך בהמון אהבה!!!!
    נשיקות וחיבוקים.
    אל תתייאשי...
  • היי מתוקה,
    אני באמת מבינה אותך ואת הכאב שלך, אבל אסור לך להתייאש!!!!!!
    זה נכון שלוקח זמן וזה נכון שזה קשה מאוד בעיקר רגשית אבל התוצאה הסופית סופית שווה את זה. יש פה לא מעט נשים שעוברות פחות או יותר את מה שאת עוברת ואנחנו כאן כדי לחזק אחת את השנייה. יש פה גם הרבה נשים שעברו את זה כבר ויכולות להגיד ולהעיד שגם הם חשבו שזה לא יגיע ובסוף זה קרה גם להן. מנסיוני האישי - בסוף זה מגיע, אל תוותרי!!!!
    את צריכה מנוחה, זה ברור אז קחי לך מנוחה, תרגעי ורק שתרגישי שאת מוכנה חיזרי לטיפולים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה