עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...
    יש לי שאלה אשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכן
    קיבלתי מחזור ב22.5 ואני כבר 4 חודשים בלי גלולות ומקבלת בדיוק כל 30 יום ז"א מחזור הבא ב21.6.
    הביוץ שלי אמור היה להיות ב7.6 לפי החישוב של ה14 יום, ביום הזה לא הרגשתי ביוץ ולא שמתי לב שהיו לי הפרשות משונות כאלו.
    אז ככה, כמה ימים לאחר סיום המחזור התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ככה מידי פעם וזה כמעט כל יום.
    כרגע אני ובעלי משתדלים לקיים יחסים כמעט כל יום ואמרו לי שכאבים בבטן יכול להיות סימנים של הריון, אבל זה לא הגיוני....וגם אמרו לי שקיום יחסים ב3 החודשים הראשונים של ההריון זה מסוכן
    מה אני עושה? אני מתה לעשות בדיקת הריון אבל לא בא לי להתאכזב ומצד שני אין לי סבלנות לחכות עוד שבוע לראות אם אני מקבלת או לא.
    אוףףףףףף לא חשבתי שזה כל כך מתסבך...

[/font=Arial]
    [/blue]
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי ... תרגיעי....

הכל בסדר... קודם כל אין בעיה באופן כללי לקיים יחסים בהריון
    אלא אם יש דימומים חלילה...

יכול להיות שהכאבים שהיו אלו כאבי ביוץ...
    ביוץ מוקדם...
    בכל אופן תמשיכו לקיים יחסים יום כן יום לא... ובעז"ה כשיהיה איחור
    תעשי בדיקת דם....

בהצלחה ובשורות טובות
  • מאחר והיית עם גלולות, הגוף צריך להתרגל לעניין הזה ולכן לא מחייב שתקבלי מחזור כל 30 יום.
    אין צורך לקיים יחסים כל יום אלא יום כן יום לא.
    הביוץ אצל האישה מתחיל (בערך) מהיום ה 12-14 כל אחת אחרת.
    אין שום סיכון בקיום יחסי מין ב 3 חודשים הראשונים! (ישנם רופאים שאומרים שהסיכוי להיכנס להריון בחודשים האלו זה ריבוי עוברים ולא הכי מומלץ)
    הדבר האחרון שאני יכולה לייעץ לך, שתפני לרופא שלך ותגידי לו שאתם מתכוונים להיכנס להריון ויפנה אתכם לבדיקות שגרתיות ושתהיי במעקב אצלו.
    בהצלחה
  • תודה על כל ההמלצות אני אקח אותן לתשומת ליבי...
    אני כבר הייתי אצל הרופא...עשינו את הבדיקות ואני לוקחת חומצה פולית...

עוד שאלה...
    יכול להיות שהביוץ יהיה בכמה ימים שממש לפני המחזור?

בכל אופן אני אחכה עד ליום שני שאני צריכה לקבל ונראה

תודה :)
  • עד כמה שידוע לי אין ביוץ לפני מחזור

• אני לא מבינה....
    אני כבר 3 חודשים מקבלת כל 30 יום ועכשיו פתאום הייתה לי הפרשה חומה בהירה כזאת...ואני אמורה לקבל רק ביום שני הקרוב....
    מה יהיה??
  • הי לך
    קודם כול כדאי לך לנשום עמוק ולהוריד לחץ. לא משנה אם מגיע מזל טוב או לא הלחץ לא עוזר בכלום (להפך).
    איך הכאבים בבטן?
    אם ההפרשות החומות מתחזקות או הכאבים תמיד כדאי להתייעץ עם רופא.
    אם את רוצה את יכולה אפילו עכשיו להתייעץ עם הרופא על מה שאת מרגישה, הוא רק ירגיע אותך.
    כדאי לך לחכות עם בדיקת ההריון, תעסיקי את עצמך כדי להעביר את הזמן בדברים שאת אוהבת...
    המון בהצלחה
  • שירן..לי היתה הפרשה חומה של סוף מחזור וחשבתי שכבר זהו..והתברר שנקלטתי.
    אבל הייתי מחכה לאיחור של יום יומיים..אז אפשר כבר להיות בטוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה