היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות רציתי לדעת איל אתן גומלות בלילה הילד שלי בן 2.8 גמול ביום כבר מגיל 1.8 ולפני שבועיים הורדנו גם בלילה אבל זה לא כ"כ מצליח יש לילות שהוא קם יבש(מעטים) ולרוב עושה פיפי מה לעשות? קורה שאני מתעוררת באמצע הלילה ולוקחת אותו לשירותים אבל לא תמיד העייפות חזקה ממני מה לעשות?
6 תגובות
עמוד 1
את לא צריכה לקום במיוחד... לפני שאת הולכת לישון תרימי אותו לשירותים לעשות פיפי וזהו... הוא אמור להתאפק עד הבוקר כמובן שיהיו פיספוסים פה ושם אבל צריך סבלנות
כמו שיפית אמרה.....
אני חיכיתי שיהיו טיטולים יבשים בבוקר ורק אח"כ הורדתי
לפני שהולכים לישון - לוקחים לפיפי וזה אמור להספיק.....
לפני השינה הוא עושה פיפי אבל ישן עם בקבוק מטרנה- לא מוותר ובכל זאת 90% מהלילות קם רטוב המכונה עובדת בלי הפסקה
אני לא הייתי נלחמת ושמה טיטול....
אם הוא שותה בלילה - צפוי פיפי. כל עוד הוא לא מוותר על הבקבוק - לא יהיה לך בוקר יבש....הגיוני לחלוטין מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
הגדול שלי שותה כל הלילה ... אני כבר צופה שהגמילה בלילה תעשה בגיל 5
אנחנו הורדנו לאריאל את הטיטול בלילה אחרי שראינו שכבר כמה לילות ברציפות הטיטול יבש... אם הוא רוצה פיפי באמצע הלילה הוא קורא לי ואנחנו הולכים ועושים ואם הוא מבקש לשתות באמצע הלילה אז אני אומרת לו שצריך לעשות פיפי אחרי ששותים וזהו...
בהצלחה... יהיו פיספוסים אבל אם התחלת אז תמשיכי בזה