היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה (לא בשבילי)....
    בתהליך הגמילה של הילד/ה איך היה בגן?!
    האם יש מישהי שהגננת סירבה לשתף פעולה עם ההורים?!
    האם מישהי שמעה שמורידים טיטול ורק בגן שמים?????!!!

את האמת אני פשוט בשוק מהשיחה שהייתה לי עכשיו עם גיסתי, הילד משתף פעולה יפה עם התהליך והגננת מסרבת לשתף פעולה!!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • היתה כאן מישהי עם אותו סיפור שבוע שעבר....נראה לי זו היתה חן (CCCCC)

אני לא תופסת את הדבר הזה!! ממש מעצבן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מה זה השטיות אלה היא חייבת לשתף פעולה בטח נוח לה שהוא לא יפספס
    למשל אצלנו בגן הם מוכנים גם לעזור למי שלא יודע איך לעשות זאת
  • שיתוף פעולה מלא עם הגן.
    אלה נגמלה בגיל שנתיים בדיוק, והגן שיתף פעולה באהבה ובכבוד.
    [/]/]
  • גם אני שמעתי על זה אבל לא בסירוב מוחלט!
    המטפלת של הודיה במעון עשתה פרצופים כשהפלנו עליה את העובדה שהודיה גמולה כבר כמעט לגמרי בשעות אחה"צ
    ואנחנו רוצים להוריד לה את החיתול גם בגן..
    היא עשתה פרצופים אז הלכתי למנהלת המעון והכל נעשה דרכה ובהדרכתה..

שכנה שלי סיפרה לי שהיא הביאה את הבן שלה בלי חיתול לגן ואחרי שפספס פעם אחת הגננת החליטה להחזיר לו את החיתול..

יש הרבה סיפורים על גננות שלא מנוסות בגמילה או שסתם אין להם כוח..
    לפי דעתי לא צריך לוותר. אם הילד מוכן, אבל באמת מוכן.. צריך להתעקש!! וללכת למנהל/ת ולדרוש שיתוף פעולה בעניין!!
    אם הילד לא מוכן- ההתעקשות הזו סתם יכולה לשגע אותו.
    =) עמית
  • בגן של יותם הגננת הודיעה לי חד משמעית שבקבוצה שלה לא גומלים אלא בקבוצה של שנה הבאה
  • אצלנו יש שיתוף פעולה מלא,
    עילאי פספס קצת בתחילת השנה והגננת כל הזמן אמרה לי שזה שטויות ופשוט מחליפים לו ומתעלמים

מיטל
  • הגננת שלי גם לא מתלהבת מהעניין.
    לדעתי, הכי טוב, להביא את הילד בלי חיתולולהפיל את הפצצה: הילד גמול!

[[[
  • היי מותק
    תגידי לגיסתך שלא תוותר להם הם עשו לי ככה בגמילה של ליה כדאי שליה תהייה אצלם עוד שנה ואני התעקשתי שהילד בבית מבקשת כמה פעמים הם שמו לה טיטול ואת יודעת מה היא אמרה זה לא טיטול זה תחתון טיטול בקיצור התעקשתי והם כן גמלו אותי.
    רחל

• בגן שמעין היתה בו שנה שעברה זה היה כך.
    עלי זה ממש לא מקובל.
    זו חוצפה לא ללכת עם הילד אלא עם נוחיות הצוות.

• איזה מגעילה
  • לא לוותר!!!! אין דבר כזה חצי גמילה ולכן הגננת הגן חייבים לשתף איתך פעולה.
    אצלינו אפילו הגננת הייתה יותר מבסדר - כשאמרתי לה שאריאל כבר כמה ימים בלי טיטול בבית היא אמרה לי אין בעיה תביאי אותו לגן בלי טיטול על אקסטרה בגדים להחלפה וזה היה אחרי חג שבועות והיא עוד אמרה לי תדעי ביום חמישי אני לא אהיה בגן אבל הודעתי לצוות שזה מה שהוחלט בינך לביני וזהו - בלי ויכוחים.
    אז בימים הראשונים שנ"צ הוא היה עם טיטול עד שאמרתי לגננת תקשיבי הוא ישן גם בלילה בלי טיטול מהיום השני לגמילה וזה נפלא - אשמח לשיתוף פעולה וזהו אין אצלינו יותר טיטולים בכלל.
    תגידי לגיסתך שפשוט לא תוותר ואם הילד מוכן נפשית אי אפשר לבלבל אותו.
    שיהיה בהצלחה וטוב לראות אותך כאן
  • השאלה שלך באה בדיוק בזמן
  • כן, אצלנו נתקלתי בסירוב....
    אחת המטפלות פנתה אליי לפני חופשת פסח ושאלה אותי מה קורה עם גמילה, אמרתי לה שהיא ממש לא בכיוון ובכלל לא מוכנה.
    אז היא אמרה טוב, נחזור מחופשת פסח ונתחיל.. חזרנו מהחופשה, פניתי אליה כדי לשאול אותה איך מתחילים ומה כדאי לעשות, והתשובה שקיבלתי הייתה כזו - ואני מצטטת! - " אין לי מושג, היה לך שבוע שלם לגמול אותה בפסח"..............
    נפלה לי הלסת כמובן..
    האמת שהיא עדיין עם טיטול כי עד עכשיו היא בכלל לא הייתה בכיוון של גמילה, אבל ברגע שאני יחליט שכן(וזה הולך להיות בזמן הממש ממש קרוב...) הן יכולות לקפוץ לי וממש לא תהיה להן ברירה אלא לשתף פעולה.

כמו שכבר כתבו, מה שחשוב זה טובת הילד והנוחות שלו ולא של הצוות...
    אז לא לוותר להן ולהעמיד עובדה!

שיהיה בהצלחה
  • אצלנו בגן של גאיה , היה שיתוף פעולה מלא
    גאיה גם נגמלה בסופשבוע אחד!

[]
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה