זה מה שאני מרגישה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשבר לי הלב. הדמעות עצורות ואין לי מושג מה להרגיש.
    ראיתי בפלאפון של בעלי אתמול הודעות שהוא מתכתב עם שכנה שלנו
    שכבר באמצע שבוע היה לי מוזר שהוא סיפר שהיא ביקשה ממנו איזה טובה שהוא יכול לעזור. אבל הבלגתי כי הגיוני שהוא יוכל לעזור.
    היום כבר ראיתי ממש הודעות של מאמי ופוצי מוצי(אני לא צריכה לספר לכם).
    הוא טוען שזה היה נפילה של הרגע שהוא חושב שהיא דלוקה עליו.
    הוא מבקש סליחה אבל בחיי שאני לא יודעת מה לחשוב ומה להאמין.
    הילדים שלנו משחקים עם הילדים שלה.
    אני פוגשת אותה כל יום.
    אני כ"כ עצורה עם גוש בגרון וכאב גדול בלב.והרבה הרבה הרבה דמעות שלא יכולות לרדת עכשיו
58 תגובות
עמוד 2
  • הי מתוקה קודם כל ענקי !!!
    כמובן שכל ייעוץ לא יכול להחליף יעוץ מקצועי, אך על פניו קיבלת כאן תשובות מאוד הגיוניות ועיצות טובות.
    אני חושבת שכל הקטע "מסריח" יותר מרק הודעות. עובדה שיש קשר טלפוני, ובמקרה עלית על זה - סימן שהם עדיין מסתירים.

אני חושבת שכן צריך לפוצץ את העניין מול השכנה הכלבה הזו ומול בעלה. לא חייב שזה ייעשה במקום ציבורי - על מנת לא לפגוע בעבודה/בשם של בעלך. אבל מול בעלה + הטלפון של בעלך עם כל ההודעות ( שהדתיה החסודה לא תכחיש ).

ובנוגע אליו - לא יודעת מה אני הייתי עושה לטווח הרחוק,( וכאן מאוד משנים הפרטים הקטנים של הזוגיות והנישואים - מה שאנחנו לא ממש יודעים )
    אבל נכון לטווח הקצר - הייתי אורזת את עצמי ואת הילדים ועפה מהבית כמו שאלונה כתבה. לתת לו להיתבשל במיץ של עצמו, לתת לו להזיע כמו שצריך כדי לשקם ( אם זה הכיוון ).

בכל מקרה לא הייתי עוברת על זה כמעידה חד פעמית... זה דבר שדורש התייחסות רצינית וטיפול מעמיק.

ואל תשאלי את עצמך במה את פחות טובה ממנה - כי את טובה ממנה בהרבה מידות. זה לא העניין הזה.

תישמרי על עצמך ועל הבריאות. ולכי קצת לנוח אצל ההורים/אחות/חברה וכדומה.
    ואם את לא רוצה לערב משפחה - לכי לנפוש לך באיזה מלון. גם יעשה לך קצת טוב לנשמה.

שוב. המון המון
  • אני מקווה שהסתדרו העניינים ביניכם. בתור מי שחוותה בגידה ארוכה וכואבת של בעלי בתקופת ההריון שלי, רומן ארוך במקום העבודה שגרר אחריו עוד סטוצים והרבה בלגן, אני כ"כ מבינה את הפגיעה, הכאב העצום, ההשפלה.
    אני לא גיליתי את כל האמת מיד, בהתחלה הודעות - והוא הודה רק במשהו קטן ולא רציני. בהמשך המשכתי לחקור אותו ולבדוק מה קורה סביבי, התעוררתי מהטמטום והנאיביות שאפפו אותי והתחלתי להבין אחד ועוד אחד.
    אני מקווה בכל לבי שתפסת את זה על ההתחלה ושלא היו יותר מכמה הודעות ביניהם. ממליצה לך בחום לפנות לבעלה ולפוצץ הכל - דתיה או לא, היא הייתה צריכה לחשוב על הכל קודם.
    אני במקרה שלי פניתי אחרי שבוע לבעל המסכן של הזונה- גם הוא לא ידע מה מתרחש מאחרי גבו - ויחד הבנו את כל התמונה, צעד אחר צעד.

אין כאב והשפלה גדולים מבגידה כ"כ כואבת. את מאבדת אמון בכל הסובבים. את מאבדת את הבטחון העצמי - ותאמיני לי שלי לא היה חסר בטחון עד לגילוי הנוראי הזה.

מאז חלפו שנתיים.
    בעלי עושה מאמצים כבירים לשקם את הנישואין והאמון.
    אני עושה מאמצי על להיות אופטימית וחזקה יותר.

אל תוותרי עליו ועלייך. במיוחד אם זה היה רק אסמסים. קחי בפרופורציות.
    ופוצצי לשכנה את החיים - שלא תחשוב אפילו להתקרב אליכם,
    אם בעלה לא יחיה את מה שאת חיה- הם יוכלו להמשיך בסתר, או אני לא יודעת מה.
    שתשלם על מעשיה ממש כפי שבעלך משלם ולא מסוגל להביט בעינייך.

היי חזקה
  • קודם כל אני הייתי הולכת ישר לבעלה מספרת לו ועושה לה בושות בבלוק או בבית שאתם גרים שכולם ידעו שהיא נדבקת לבעלך ושיהיה עליה אות קלון
    וגם אומרת לה שאת תתקשרי לרווחה ותדווחי...או לרבנות מה שצריך בכדי להרתיע, אולי זה באמת ירתיע אותה לפעם הבאה
    ואולי צריך לעבור דירה אם תלבנו את הסיפור ביניכם ואם זאת באמת הטרדה

ואם זה היה קורה לי עם בעלי הייתי אוכלת את עצמי ובורחת מהפאדיחות ומהביזיון שיצאתי מפגרת.. אני אחת שלא יודעת להיתמודד ולשכוח לקחת בפרופורציה...בגלל האגו המנופח שלי ולא הייתי מסוגלת לשקם הייתי מוצאת את הכוחות ללכת
    אבל כל אחד אחר וכל מקרה לגופו...אולי היא באמת מטרידה אותו.. וצריכה ניעור

• וואווווווווווווווווווווווו זה תיק תיק.

תחזיקי מעמד
    **
  • הדסוש- התכוונת אליי או אל הלב הכואב?....
  • לשתיכן. לא מאחלת לאף אחת
    **
  • מה לעשות שמעבר לאגו המנופח יש ילדים?!
    ולא זה לא שאני נשארת איתו רק בגלל הילדים!!!!!
    אנחנו בהחלט משקמים את הנישואים!
    ואני לא מצטערת לרגע אחד שזה הצעד שהחלטנו לעשות!!!
    תודה על העצות
  • הלב הכואב - אני איתך
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
58 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה