היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות אני מצטערת שלא עדכנתי אותכן התאשפזתי מייד אחרי בדיקת ההריון שלי ,בגלל הגירוי יתר. כרגע חזרתי הביתה.. אני כלכך מאושרת ולא מאמינה ...ישתבח שמו לעד .כמעט שנתיים שאני מנסה להרות בהפריה הראשונה הצלחתי....זהו החסידה בדרך...שד"ר בראש בא לחדר בו התאשפזתי,הוא שאל האם אני יודעת את התשובה . אמרתי לו שאני מחכה לשתיים עשרה וחצי בצהריים . הוא אמר אין צורך.. באתי לבשר לך שהתשובה חיובית. התפוצצתי מבכי לא נרגעתי כמעט שעה.בכיתי במגבת שאחות הביאה לי ופירקתי את כל השמחה,העצב,וההתרגשות שעבר עליי . תודה בנות יקרות על התמיכה המדהימה שעזרה לי בכל השלבים תודה על ההבנה על הרגישות .כלכך עזרתם לי בהמשך הדרך.. עכשיו לא נותר לי אלה להתפלל בשבילכם שתזכו ב"ה גם בבשורות טובות ומוצלחות . והנה הוכחה "לא להתייאש" אבא שבשמיים לא שוכח אף אחת.. שיהיה בהצלחה בנות יקרות אוהבת אותכן מוסרת לכן חיבוקוירטואלי מוחץ ביותר,ואוהב ביותר. וב"ה אצלכן כל השמחה והאושר שעובר עליי. תודה על הכל...
איך שאני שמחה !!!!!! עקבתי אחרייך כבר יומיים לראות אם את מעדכנת וכשראיתי שלא אז תיארתי לעצמי שזה לא הצליח . אני כול כך שמחה שטעיתי . שיהיה הריון קל ותקין ושתצאי בידיים מלאות ! תנוחי הרבה והכי חשוב תהני ...
מזל טוב !!!! מזל טוב!!! מזל טוב !!!
היי מתוקה!!! המון מזל טוב !!אני ידעתי שהצלחת ...הייתי בטוחה.שיהיה בהצלחה .תשמרי על הצמך..
בס"ד
מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!! אני מתרגשת, דומעת מרגישה שאני מכירה אותך נצח!!!!!!!! כל השבת חשבתי עלייך .. אוהבת המון תשמרי על עצמך! תנוחי. ברוך השם, ברוך השם, ברוך השם תודה לבורא עולם!!!!!!
נשיקות!!!!!!!!! או לא משנה העיקר שיהיו בריאים!!!
תודהההההההההההההההההקשה לי לעכל אני כלכך מאושרת תודה מתוקות גם אני אוהבת אותכן ומאחלת לכן שב"ה תתבשרו בבשורות טובות. אין עליכן אתן מקסימות.. אני מתכוונת מכל הלב והנשמה... אתן מדהימותתודה לכן על הכל, וב"ה אצלכם
יסמין
תעכלי תעכלי מאמי.....
את מוזמנת להצטרף לפורות תמיכה למעלה
מחכה לך....
תודה נשמה טובה.... חולה עלייך בובה .
יסמין
מזל טוב..יפה אמרת...הוא לא שוכח אף אחת..בדרך זו או אחרת כולנו הופכות להיות אימהות. בהצלחה מתוקה..שיהיה הריון ארוך משעמם וכיפי.
תודה מאמי.... צריך הרבה אמונה,וכול הזמן לבקש ולבקש ממנו.... וזהו זה פשוט קורהבהצלחה לכולן יסמין
ווואוווווואאאוואאא איזו התרגשות!!!!!!!!!!!! אני כללל כך שמחה בשבילך המשך הריון קל ותקין
מזל טוב, חמודה! איזו התרגשות!!!!! שיהיה הריון קל, תקין ומשעמם!
מזל טוב שיהיה הריון קל ותקין
תודה בנות מדהימות.... מחזיקה לכן שגם אתן ב"ה תקבלו בשורות טובות. ושהחסידה תגיע כברבהצלחה לכן. תודה לכן על הכל.שאתן חולקות איתי את השמחה הזו וגם אני אתפלל למענכן שאני ישמח גם בשמחתכם ב"ה בקרוב... תודה תודה על הכל
יסמין
איזה אושר... בשעה טובה
מזל טוב!
איזה אושר! בשעה טובה!
נפלא לשמוע בשורות טובות! בהחלט הגיע הזמן!
תודה בנות יקרות על כל הברכות שמחממות לי את הלב .... וב"ה אני מאחלת לכולן הצלחה בהמשך הדרך.. ושיתקבלו רק בשורות טובות ומשמחות... תודה על הכל .... בענקית יסמין