ang - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב מאמי.... מה איתך??.........
    יש חדש ??........

במקרה רצית להגיד שה לא הגיעה??

בשורות טובות
15 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק. בטח שהגיעה...איך לא? חחח....כתבתי כבר שעזבנו והולכים לאימוץץץץץץץץץץץץץ...דיי אין לי כח. בהצלחה לכל הבנות
  • למה התייאשת כול כך מהר ?
    כמה טיפולים עברת ?

• מה אימוץ??......... אחרי כמה טיפולים את?? כמה זמן מנסים??

מאמי אני ממש לא פוסלת אימוץ...
    אבל אני חושבת שלפני שמרימים ידיים יש דרך לעבור
    אומנם קשה אבל צריך לעבור אותה מבלי להתייאש....

• היי בנות. מנסים כמעט שנתיים. זה טיפול ראשון אחרי שני טיפולים שלא הגעתי לשאיבה...(ביצית אחד). אין לי כוחות.לא בשבילי. אני עובדת ונהנהת מזה .אין לי כוחות לשבת בבית ולחכות...נקלט או לא...לא לזוז ולא לרוץ ב7 בבוקר לתל אביב לעבודה ולא לצאת עם חברות ....רק לחכות לערב להזריק הורמונים...לא להרים דברים ולא ...ולא.....ולא.... דיי ...לא בשבילי..אולי אני לא מספיק רוצה...גם זה יכול להיות. אני בת 39 וכל השנים רק דאגתי לעצמי..ישבתי כמה ימים בבית אחרי החזרה והיה לי מאוד קשה..פתאום חשבתי שאם זה מצליח אז זהו , אין חופש...שוב בדיקות כל חודש ואחר כך לידה וחיתולים....נבהלתי......בגלל זה אני רגועה יותר. ככה היה צריך לקרות וקרה.אין מה לעשות. כל הכבוד מי שממשיך שנים בטיפולים...באמת...אני מאחלת לכן הצלחה .ותודה על התמיכה.
  • רעיה מה קורה איתך??? מה עם הבדיקה?
  • רעיה התבלבלתי. התכוונתי לאירה...חחח
  • היי...
    קודם כול אני חושבת שאת צריכה להמשיך לפחות עוד כמה טיפולים .
    כול אחד רוצה קודם כול זרע משלו .
    ילד בשר מבשרו אני לא נגד אימוץ חס ושלום אבל את יודעת ....
    ואני חושבת שדווקא בגלל הגיל כדאי לך להמשיך לנסות כי אחרי זה זה יהיה ממש מאוחר והקופה עצמה לא תעזור במימון וגם הגיל עושה את שלו .
    אני קווה שלא תתיאשי ותבשרי לנו בשורות טובות במהרה .
    אל תקחי את זה בקטע של אין חיים אם יש ילד ההפך הוא הנכון
    הילדים הם החיים שלנו !
  • היי מותק,התשובה יצא שלילי. היו כמה ימים שפשוט התפרקתי לא יכולתי...... לא יצאתי לעבוד אבל היום יום חדש ואני לא מסתכלת אחורה תאמיני אני חשבתי כמוך אבל אסור להתייאש פה צריך להיות חזקה והרבה אמונה ואני ממשיכה הלאה למטרה שאני רוצה להשיג.

מי שלא שואף מעלה לא זוכה לנשום אוויר פיסגות.
  • אוי סורי חמודה...כמה שאני מבינה אותך...את ממשיכה ושיהיה לך המון בהצלחה...אני ממשיכה בחיים שלי...ככה טוב לי. מחזיקה לך אצבעות.
  • מאמי... שיהיה לך הצלחה בהמשך הדרך.. וכל דרך שתבחרי.אני מאחלת לך מכל השתצליחי.. והמשפט שכתבת שכל מה שקורה קורה לטובה לא נכון בעייני.דווקא לא בנושא הזה. צריך להלחם,להיות חזקות בנפש. בשביל הדבר המדהים הזה.. שכולנו מייחלות לו... אז יקירתי מאחלת לך שתהיי חזקה ושתצליחי בכל דרך שתבחרי.. ואני שולחת לך חיבוק וירטאלי מוחץ במיוחד....מחזיקה לך

יסמין
  • היי בנות!! לא מבינה מה קורה לי..אתמול עשיתי בדיקת דם רק לראות שהכל בסדר.התכוונתי להורמונים..PROGESTERON LH......היום בבוקר קיבלתי טלפון של הרופא שלי שאני חייבת לעשות בדיקת הריון ולמה לא עשיתי.אמרתי שהיה לי דימום.הוא קצת כעס ואמר לעשות דחוף...למה לי זה עכשיו? אין לי כח לעוד אכזבות...אוףףףףףףף כבר התרגלתי שאין כלום ועכשיו שוב הוא נותן לי עוד תקווה...איך זה יכול להיות? הוא טוען שיש אפשרות שאחד נישאר.....איך? היה לי מחזור רגיל...ואני לא מרגישה כלום רק מדי פעם דקירות בבטן ואי נוחות , אבל אמרתי זה בטח אחרי כל הטיפולים....מה אני עושה עכשיו???למה זה קורה לי? למה בכלל הייתי צריכה לעשות בדיקה?????
  • היי..!
    תמיד יש תקווה ...

אל תתיאשי אם הוא אמר אז תעשי !
    אני מאחלת לך תוצאה טובה ובטא ענקית
    ומקווה לשמוע בשורות טובות ....

תשמחי אותנו בע"ה
  • היי בנות!! עבר כבר הרבה זמן ויומיים יש לי תחושה כנו לפני מחזור.אי נוחות בבטן...מה זה ? יכול להיות שאני שוב לפני מחזור???
  • בטח שאת עושה בדיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זאת אומרת????????? כאבים של מחזור יכולים להיות גם כאבים של תחילת הריון
    ותקווה או לא, תעשי את הבדיקה כדי שתהיי רגועה
    בשורות טובות
  • היי בנות יקרות!! מזמן לא הייתי פה ...מה שלומכן? מה חדש? ספרו ומהר רק דברים טובים!!! רעיה המון המון בהצלחה....הלוואי שאני יכולתי להיות חזקה כמוך...מחזיקה לך אצבעות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה