הלוווו?? אתן שמות לב מה הולך פה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת שאנחנו מייעצות על דברים שהם הרבה מעבר ליכולותינו, אני לא מכירה אותך ולא את בעלך אבל אני לא חושבת שיש בכח אחת מאיתנו לתת לעצות שלנו להשפיע עלייך כי אנחנו פשוט לא מכירות את שתיכן.
    בת כמה את? והילדים? האם את קנאית? נאמנה? מבינה או פגועה?
    האם הוא ביישן? מעיזן? נאמן או פלרטטן?

זה מאוד חשוב כי החיים שלנו נורא מורכבים ומלאים בנסיונות והתמודדויות, כמובן שאף אחת לא רוצה להיפגע, במיוחד אם היא אוהבת באמת בכל כוחה את בעלה..

אבל מה לעשות, הסיטואציה גם כן קובעת פה, האם בעלך עצמאי, עובד במשרד, שירות לקוחות, או משהו שקשור לחשיפה לשכנה מעבר לשכנות? האם הוא מחוייב למקום ולתת מענה או שזו בחירה שלו ליצור קשרים?

אני רק אספר משהו קטן כי לדעתי הנושא הזה נורא רגיש..

אני ובעלי התחתנו בגיל צעיר (20 ו-21) ואחרי שנתיים קרה לנו סיטואציה מאוד דומה, ראיתי בפלאפון שלו הודעות ממישהי באופן חריג. בעלי עבד במשלוחים רצים וכל הזמן עדכנו אותו בטלפונים ובהודעות, המזכירה והלקוחות. אני באותו רגע הרגשתי איך עולמי חרב עלי ונסעתי להורים שלי באותו יום.. לא עזרו לו ההסברים והתחנונים, אני לא הייתי מוכנה לדבר כזה בשום מצב בעולם!
    בסוף אמא שלי יעצה לי ללכת פגישה אחת לטיפול זוגי כדי לפחות לדבר על זה. הדבר הזה פשוט הציל אותנו, והיום אנו מאושרים עד השמים עם 2 ילדים מקסימים, אבל עיקר התפנית היתה כשהיא שאלה בני כמה אנחנו, היא הסבירה שבניגוד למי שמתחתן בגילאי 27+, אנחנו עדיין נמצאים בשלב התבגרות מסויימת, ושלעיתים יש צורך להתמודד לבד, אך כמובן לשתף בסוף את בן הזוג.

יקירתי, אני יכולה להבין את רגשותייך היום, כאילו החיים נעצרו ברגע וכבר אין טעם ורצון להקשיב או לנסות להבין,עברתי את מסכת הייסורין הזו גם כן, אבל תביני שאף אחת שלא מכירה אתכן לא יכולה לייעץ לך ולגרום לך להגיע להחלטות. תלכי לחברה, ליועצת לא משנה, העיקר מישהי שתוכל להיות מספיק אובייקטיבית.

וחוץ מזה תזכרי שעכשיו את מחזיקה אותו בידיים שלך, תני לזה תקופה, תתיעצי תחשבי, אבל אל תעשי משהו שתוכלי להצטער עליו כל החיים.. ובמיוחד כשיש לך ילדים שעוד בבית וזקוקים לך..

כואבת ומאמינה שהכל לטובה, שולחת לך חיבוקים ומחזיקה לך ידיים..

מאושרת מכל רגע!!
    תהל ותומר המקסימים שלי.. אוהבת הכי הכי!!
6 תגובות
עמוד 1

• מסכימה עם כל מילה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • זה נכון , אבל אם תשימו לב אף אחת לא אמרה לה - קומי ותעזבי אותו
    או דברים כאלו .
    אפילו בנות שכתבו שהיו מדברות איתו / איתה/ עם בעלה
    כתבו יחסית בעדינות .
    אף אחת לא היתה נחרצת מדי , אז כך שאתן באמת צודקות אבל אני לא מרגישה שהבנות פה השתלטו לה על החיים ...
  • האמת שממש לא הבנתי מה זה קשור במה הוא עובד?!
    הוא אישות שכן אפשר להתקשר אליה אבל יש הבדל בין להתקשר ולבקש עזרה לבין הודעות מאמי ,נשמה,זה בדם שלך,אתה מעולה,מקסים.
    אני לא קנאית ועובדה שלא הזיז לי שהוא מדבר עם בנות מהחברה שלנו או שמשהי מתקשרת לבקש עזרה. אבל יש גבול! כל אישה נורמאלית לא תרצה למצוא הודעות כאלה בפלאפון של בעלה גם אם הוא ראש הממשלה.
    אני גם התחתנתי בגיל צעיר יחסית ואני לא מבינה מה זה משנה. אם מישהו בן 25 או בן 40 עושה את זה זה משנה את המצב? יש חוק התישנות בנישואים?

אני שמחה ששיקמת את החיים שלך ואת צודקת מאוד בקשר לזה שצריך לקחת החלטה משמעותית אם רוצים לשקם.
    תודה
  • לב כואב- את צודקת
    אני חושבת שהכוונה שלה היתה טובה ואולי קשה לה להסביר את מה שהסבירו לה ביעוץ
    אני כן חושבת שיעוץ יכול לעזור. גם כשנדמה שהכל אבוד. מנסיון !
    ובנושא של פגיעה באימון - אמנם נכון שבכל גיל זה פוגע אבל ההבדל בין זוגות שנישאו בגיל מאוד צעיר, חסרי נסיון , שיש להם יותר סקרנות ויותר פתוי , מאשר זוג שניסה ועשה ויצא ובילה והגיע לנשואים מתוך יותר בשלות להתביית על אותה אישה / גבר למשך כל החיים (לא שגם זה תמיד מחזיק מעמד, כן? )

באמת שכל זוג ועניין לגופו , ובנינו , תמיד אפשר להפרד. תמיד. תוך שניה וחצי אתם גרושים .
    אבל תני לזה עוד מחשבה , ועוד סכוי בצורה יעוץ .
    ואם אחרי כל זה , לא ילך - אז לא ילך . אבל תנסי ותנסו ותראי איך מרגיש לך להשאר.

ומאחלת לך המון בהצלחה.
  • פנינה- ברור לי שהכוונות שלה טובות ואולי היא צודקת. יכול להיות שיהיה לי כוח להחליט מה אני רוצה אז נפנה ליעוץ. כרגע לא בא לי
    בכל מקרה אני מבינה מה את אומרת לגבי זוגות שיצאו ובילו וכו... ובעלי כן יצא ובילה ונהנה וכשהחלטנו להתחתן הוא עדיין ממשיך ויוצא עם חברים ואנחנו יוצאים כולנו עם חברה קבועים. ככה שהתירוץ לא מספיק טוב להפעם. או שאולי הוא לא בילה מספיק?!
    בכל מקרה תודה לכולם על העזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה