אם הייתם בוסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והייתם מחפשים נגיד עובדת זמנית שמחליפה מישהי בחופשת לידה -
    או כל עבודה שמוגדרת לכמה חודשים -
    והיתה מגיעה לראיון בחורה בהריון .
    הייתם מעסיקים אותה? יש טעם לחפש או לא?

כמו שאתם מבינים לא כזה טוב פה בעבודה שלי , בלשון המעטה
12 תגובות
עמוד 1
  • חה חה אם רק הייתי בוסית
  • האמת שגם אני , כולה חודשיים וקצת בעבודה , ומהרגע שסיפרתי על ההריון (בשבוע 12) הם רק מתנכלים לי , מתנהגים מגעיל , וכל דבר שאני אומרת , מסבירה , עושה שמיניות באויר, כאילו כלום לא רואים ולא מקשיבים
    והתחושה היא רק שמחפשים להוציא אותי בכל דרך אפשרית ...
  • עד כמה שזה עצוב - אין לך טעם לחפש עבודה עכשיו. את אמורה ללדת עוד בערך 5 חודשים. עד שתגיעי יקח עוד שבועיים-חודש ואז עד שתלמדי עוד חודשיים-שלושה, זה לא שווה את זה בשביל לתת תפוקה של חודש-חודשיים.

רוב המגייסים לתקופות "קצרות" בונים על זה שאולי יפתח עוד תקן וכו' שיוכלו להמשיך העסקה, אחרת זה פשוט לא משתלם להם.

יעל, אמא של יונתן
  • שאלת שאלה קשה

אני חושבת מה לענות לך ולא מצליחה
    כי בכל זאת גם אני בהריון ואני חושבת על סיטואציה כזאת

אבל אני תמיד בגישה

שאם מישהו רוצה עובדת והיא מה שהוא מחפש הוא יקח אותה גם בהריון

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הייתי בוסית..וקיבלתי עובדים ולצערי גם פיטרתי...

עובדת זמנית בהריון...הייתי מעסיקה גג 4-5 חודשים.
    סורי לא בא לי לשלם הלאה בגלל שכביכול אסור לפטר.
    מגדירה מלכתחילה שמדובר ב 3-5 חודשי עבודה ללא אפשרות הארכה
  • ממליצה לך להמשיך לשרוד את התקופה שנשארה לך, ולהתפטר אח"כ כשמגיעות לך כל הזכויות לפי חוק
  • אוי מותק...
  • היי מתוקה,
    לצערי כמישהי שהיתה בסרט הזה ופוטרה בשל הריונה הייתי ממליצה לך להישאר בעבודתך הנוכחית,

המשרות היחידות שמצאתי ועבדתי בהן לאחר פיטוריי הן כמורה מחליפה וכמשגיחה בבגרויות וגם זה נגמר בסוף החודש..
  • אחחחחחח.... לו הייתי בוסית
  • אני הייתי מקבלת אותה בהריון דווקא בגלל שאני יודעת שיש מקומות שלא היו מקבלים אותה

• אני הייתי מקבלת בחורה בהריון אם היא היתה מתאימה לדרישות התפקיד
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • תודה לכולן עלהתשובות
    לצערי זכיתי ובכל אחד מההריונות שלי קיבלתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה