היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול בבקשה מאיזה גיל מותר להוציא תינוק מהבית בערב? בעונה הזאת שחמים.. שמעתי הרבה גרסאות לגבי 40 יום אבל הבנתי שזו רק אמונה
10 תגובות
עמוד 1
את יכולה להוציאו מתי שנראה לך נכון. 40 יום זו אכן אמונה וכמו רוב האמונות נובעת גם היא ממשהו הגיוני. חום גוף של תינוק עד גיל מס' שבועות עדיין אינו מווסת עצמאית. המערכת החיסונית שלו עדיין מאוד פרוצה. לכן הלכו והמציאו אגדות על ליליות ושדים וכד'. לא הייתי ממליצה להוציא אותו למקום עם המון רב או עם מזגן חזק או עם רוח קרירה. דרך אגב - תינוק עד גיל 5-6 חוד' - כאשר יש עליו עומס חושי בד"כ נרדם. זה לא אורמ שמאוד נעים לו, זה אומר שהוא בורח מהרעש, הריחות החזקים, הטמפ' אם היא לא נעימה וכד'.
מותר להוציא להכניס מתי שבא בכל שעה שבא... מה שאת כותבת זה אמונות טפלות ויש טונות מהשטויות האלו...
עצם העובדה שאת יוצאת מבי"ח ולטיפת חלב זה לא יציאה? בחיי לא מבינה איך אפשר להתקע בבית בלי לצאת 40 יום... ולמה ...
אני מבקשת הסבר... ונגיד והוצאת את הרך הנולד לפני 40 יום..? מה יקרה .
יש אמונה (ואני חוזרת, אמונה - את לא חייבת להאמין בזה)
שאומרת שעד 40 יום הנשמות של הרך נולד ואמו פגיעות למזיקים ורוחות רעות המצויות בלילה בחוץ. דווקא את בקטעים האלו של רוחות, לא?..... מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
ובגלל זה שאני ערה לתחום ולנושא אני לא מאמינה בשטות הזו... כי רוח ..הרי ככה אתן קוראות לזה .. (נשמה ..) נמצאת גם אצלך בבית ואצלה ואצלי ובכל מקום הא חחח גם ביום גם בלילה..גם נתלית על הכביסה שתלית בתוך הבית כי את מפחדת לתלות בחוץ... ועוד ועוד..רוח (נשמה) עוברת באה והולכת בכל מקום בכל שעה ... ולכן אני חושבת שזו וזו עם הכביסה הן השתיים הכי מפגרות בעיניי
ואי ואי לא ידעתי שזו האמונה יופי תודה על ההבהרה אני סך הכל רוצה ללכת איתו לסבא וסבתא שלו לא מעבר ואני לא יודעת אם מותר להוציא בלילה אבל עכשיו שאני יודעת שמדובר באמונה זה בסדר
אני לא מאמינה בעניין של 40 יום. לדעתי להוציא תינוק בערבים כמה שיותר, אבל הכי טוב לעשות איתו טיול על הבוקר כאשר אוויר עדין נקי