בבקשה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום רב,
    בת 33. בדיקות הורמונליות תקינות. זרע תקין. עברתי לפרוסקופיה ובה הוצאה חצוצרה שהיתה מדולקת. לאחר 5 מחזורי IVF. בממוצע נשאבו בכל מחזור כ 10 ביציות ומתוכן 60 אחוז מופרות. נאמר לי שהעוברים שמוחזרים הם יפים ובמחזור לפני אחרון גידלו 5 כ 6 ימים במעבדה ולאחר מכן הוחזרו 2 ושלושה הוקפאו. גם במחזור האחרון היו 5 הפריות כאשר הוחזרו שלושה והשניים הנותרים הוקפאו ביום השישי. לא מבינה למה לא נכנסת להריון! ניסיתי גם פרוטוקול קצר וגם פרוטוקול ארוך. יש אנדומטריוזיס קל. עכשיו אני לפני החזרת מוקפאים. הרופא ממליץ ללכת על ביוץ טבעי. מה דעתך?? יש לי הרגשה שמשהו מתפספס למרות שלכאורה עשיתי את כל הבדיקות ועכשיו הכל בסדר אצלי (לאחר שהוצאה החצוצרה). אנא דעתך...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לצערי , אין לי תשובת קסם. אפשר לעשות בירור גנטי , בירור תרומבופיליה והסטרוסקופיה. ולשקול כמה פעולות שלא משתמשים בהם בד"כ. כמו פיפל , AH ( עזרה בהנצה ) ועוד

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה