יקירתי

ענבר הייתה עדינה איתך ואני הולכת להחמיר איתך ורק מתוך אהבה
להוציא את שקד עוד אתמול מהגן.
1.גננת שלא נמצאת משמע אין פיקוח על הגן והיא זאת שלמדה הרי תואר וצריכה לכוון את הילדים.
2. לדעת לאיזה אירגון שייך הגן - גם הפרטים שייכים לארגונים ולהתלונן!!!
3. ילד שכמו שרשמת לוקחים סיכון ובגלל שאין להם כח להרים מוצץ קושרים את המוצץ שלו בשרוך- לא יקום ולא יהיה - חס וחלילה כבר היו מקרי חניקה מזה.
אצלינו בגן אין דבר כזה נקודה - מקסימום יש את התפסן מוצץ שכל הורה קונה לילד שלו ובשעת שינה אין!!!!!!!!!!!!!!!!! הם מפרקים את זה מהמוצצים.
4. אין דבר כזה שישתמשו אצלינו בגן במגבונים של אריאל ורואי על ילדים אחרים- אולי יש ילדים רגישים לסוג מסויים ושלא יגרום תפרחת.
5. ילד שנמצא כל היום בלול כי הוא לא הולך- זה בית כלא בשביל הילד- "סבבה למטפלת". מה הן חושבות לעצמן ??? איך הן רוצות שהילד יתפתח לאן שהוא?????
6.מה זה לא לנקות לילד את הפנים כשיש נזלת- למה ליצור מצב של יובש, פריחה,גירוי וכו' וכמובן הדבקה לילדים אחרים.
7. איפה נשמע שילד יקבל את אותו סוג של אוכל ועוד פעמיים ביום????? איפה בשר, עוף, הודו, קטניות, ירקות, פירות ??? (אני לא אתפלא אם נשאר להם בסיר הם יתנו גם למחרת את אותו אוכל- "כדי לא לזרוק").
8. אם יש שם מטפלת שאת יודעת בוודאות שהיא יכולה להזיק לשקד או ליד אחר - אני הייתי מדווחת לגננת - מקסימום עוד מטפלת תוחלף , הרי את אומרת בעצמך שהן מתחלפות כמו גרביים.
9.את לא מוזרה בכלל- אני מאוד שמחה שרשמת מה שאת מרגישה קבלי עוד

לחיזוק
10. נראה לי שהבנת

שחבל שאני אוסיף את האייקונים האלה

על הגן שלכם
אני אשאל עוד משהו- שקד הרי בין שנתיים - אם הגננת לא שם מי מעביר להם לימודי חגים, ריתמיקה, חינוך וכו'
(אני אנכס יתר מאוחר לראות מה הגבת לי- חייבת לרוץ לבישולים של שבת

)