איך נפטרים משעורה בעין? דחוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תשאלו איך יותם נראה
8 תגובות
עמוד 1

• קודם כל המון מזל טוב
  • לגבי השעורה, חוץ מתה אני לא יודעת....

ומזל טוב יקריתי

• לקחת שן שום גדולה ולחצות לשניים, להניח את הצד החתוך על השעורה, מעל העפעף, להשהות כמה דקות. לחזור על הטיפול עם החצי השני של השום, כעבור כמה שעות - להוריד מהשום בסכין שכבה דקיקה, כדי שיהיה משטח 'טרי'.

רפואה שלמה

• אחחח שום בעין נשמע לי מה זה שורף
    אין לי מושג את האמת
    אבל רציתי לאחל לך המון מזל טוב ויומולדת שמח וכייפי גם עם יותמי

• תמציות תה -וכל פעם להחליף את התמצית והצמר גפן...שיהיה נקי
    ושום כמו שרשמו לך עוזרים בד"כ....אבל אצלנו יוצא מן הכלל כבר שלושה חודשים שהשעורה באה והולכת...ממש מעצבן נהיה ממש חלק ממנה אני כל שבועיים בערך הולכת לרופא-והם מחליפים לי משחות ואומרים שזה רק עוזר אבל זה יעבור לבד....ממש מציק..(אגב איזה שכנה שלי אמרה לי שיש אמונה כזו--שאגב בחיים לא שמעתי עליה----שאומרת שזה בגלל שאני בהריון חייב לצאת למישהו בבית שעורה...)
  • קודם כל - המון מזל טוב
  • התרופת סבתא עם השום ... זה שורף רצח (ניסיתי על עצמי) אני לא ממליצה לנסות על יותם הוא יצווח ...
  • דיברו על זה שתה כבר לא שמים ככה אמא לשי אומרת ויש איזה מישחה ממש טובה שגם אני מישתמשת סינטומיצין

ומזל טובבבבבבבבבבבבבב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה