מטומטמים !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://news.walla.co.il/?w=/1/1687798

התעללות בגופה
    משפחה של מפגרים
    אתם קוברים את התינוק התמים את אמיו..
    איך יש לכם אומץ ולב לחתוך לו בעודו מת !
    בושה וחרפה
    להכניס לכלא את המשפחה כולה ואת המוהל על התעללות ב
15 תגובות
עמוד 1

• [[[
  • זה עצוב לשמוע שהוא נפטר
    ובהחלט מבינה את החלטת המשפחה לערוך ברית, הרי כל בן שנולד חייב לעבור ברית ביהדות שלנו. ועים כל הכאב כל הכבוד למשפחה שעשתה כך.
    יהי זכרו ברוך
  • אי אפשר לשפוט. אם זה מה שיעזור להם להתמודד יותר טוב עם המוות שלו, אז למה לא? הוא במילא לא סובל יותר
  • זה לא פשוט ונשמע נורא....
    אבל חייבים על פי היהדות על מנת שיהיה לערוך טקס קבורה יהודי - בחלקה יהודית...
  • לחתוך גוף מת ??? למה?? הרי האם יהודיה וידוע שהיא יהודיה אז מה הלחץ לחתוך אותו ??? סורי לא מקובל עליי
  • סליחה , אבל לפי הידות , אם כבר מדברים ילד שנתפר לפני שעושו לו ברית לא עושים ברית אחרי מותו , לא נותנים לו שם ולא יושבים שבע (אגב נכון גם לילד בן 30 יום ). למיתב זוכרוני יש למקרה כזה הפילו שם מסויים וחלקה מיוחדת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ככל הנראה הם רצו לקבור אותו יחד עם אמו וזה מקובל עליי ולכן עליהם לעשות ברית ולתת שם.
    גם לי לא זכור שמותר לעשות ברית לאחר מות אבל כנראה שקיבלו היתר מרב....
  • הוא נקרא "נפל". ומותר למול אותו בלי ברכה.
    כתוב הכל כאן http://www.itim.org.il/?CategoryID=209&ArticleID=491
  • שאלה קשה לי..
    ואם היה עדיין בבטן אימו..היו מוציאים עושים ברית וקוברים ?

יו איזו דת דפוקה ומתעללת
  • אויש איזה עצוב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • א. את לא חייבת תמיד להגיב

ב. זה מה יש. זכותי? או תקבעי לי איך לחיות מה להגיד מתי איך וכו' במה להאמין? מי את ??.
    למה כל דבר צריך לעבור סינונים שלך? וואלה יופי התקינו תוכנת אופיס
    בשם אורטל בפורום...
  • א. בגלל זה לא הגבתי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל אני ארביץ לך
  • אוי...אוי...אוי...מיכל....
    כמה שאת מטומטמת בעצמך!!!!!!
    מי את בכלל שאת מעזה לקרוא למשפחה המסכנה הזאת "מטומטמים"..."משפחה של מפגרים"....חולת נפשש ,גוייהֱ!!!!
    הילדים שלך עשו ברית מילה?
    מה את בכלל מבינה בהלכות יהודיות ????? (אה...ולאכול לא כשר ולא לצום ביום הכיפורים,זה אסור אצלינו ה-י-ה-ו-ד-י-ם!)
    גרמניה נאצית!!!
    יש הבדל מאוד גדול בין ליהיות יהודי לליהיות דתי...את חייה במדינה יהודית!!! (חבל מאוד!) ופה כל אחד מחליט במה להאמין ואיזה מצווה נח לו לקיים בדיוק כמוך וכמוני ,אני לא דתייה אבל אני יהודיה ובשביל ליהיות יהודי יש כמה דברים שאדם צריך לעשות....(וכן מטומטמת...בדיוק כמוך שעשית "גיור" בגיל 20) ואם המשפחה החליטה לעשות את מה שעשתה זו החלטה שלה ואת לא יכולה לשפוט אותם או להחליט להם אם זה נכון או לא !!!!
    ולעשות נתיחה שלאחר המוות מותר?????????????????? מה לעשות שלא את קובעת את החוקים(כמה עצוב ,נכון...) ותרומת איברים אחרי שאדם מת מותר????????? עלובה ריקה מתוכן!!!
    בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא "שנאת חינם" זה מה שיש בך !!!!
    ולכם משפחה יקרה : אני שולחת לכם את תנחומיי,משמיים תנוחמו,שלא תדעו עוד צער!!!!

ולך מיכלי יקרה (הרבנית קוקו...)
    ולכל בנות הפורום המקסימות...
    שתיהיה שבת שלום ומבורכת ...תדליקו נרות שבת ותתפללו שגלעד שליט יחזור הביתה במהרה בריא ושלם!!!
    א-מ-ן-!!!!
  • מצד אחד זה באמת נשמע מזעזע
    אבל מצד שני מי אני שאשפוט במצב כזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה