תגידו זה התאבדות אם אני אסע היום לירושלים? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל ככה ב19:00 אני אצא מרמת גן ... מה דעתכן? יש לי מסיבת רווקות בבית של חברה , אין אף אחת שאני מכירה (חוץ מהכלה) מה נראה לכן?
11 תגובות
עמוד 1
כן!! זו התאבדות..
אלא אם כן את מכירה את ירושלים טוב טוב ותדעי לסוע ברחובות שיש בהם תנועה, למרות שאני מניחה שגם ברחובות האלה יהיה עמוס בטירוף!!
נראה לך שהם יירגעו עד הערב?! =) עמית
איזה מכירה את ירושלים .. בחיים לא נסעתי - לא מכירה את הכביש שמוביללירושלים - לא מכירה את ירושלים בגרוש- מפחדת לסוע לשם (אווווווווווווווווף) אז מה הייתן עושות - מבריזות למסיבת רווקות? אה ויש גם את הדרך חזור בלילה
אני לא הייתי נוסעת
[[[
לא הייתי נוסעת....
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
א. לא סובלת את העיר הזו. ב. לא הייתי דורכת שם עכשיו..דפוקים בראש שם אנשים
וואי איזה לא נעים ... זו חברת ילדות .... אני מקוה שלא תפגע אם אני לא אגיע ....יושב לי על המצפון
תני תירוץ אולטימטיבי: אני בהריון וקשה לי לנסוע לירושלים אחרי יום עבודה מעייף (הנסיעה לירושלים באמת לא קלה)
[[[
מה את מעדיפה- להגיע מחר?!? היום בערב הדרך לעיר תהיה מפוצצת מתושבי ירושלים עצמם שמנסים לחזור הביתה.. והעיר- גם ככה היא מסובכת בגללה העבודות על הרכבת.. אז בנוסף לכך- ההפגנות.. כל העיר תהיה פקק אחד גדול.