אנחנו נוסעים עם הקטנות שלנו לבית למלון .... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נסעתי לשבוע עם אופק היה מאוד קשה השאלה איך הבנות אצלי הוא שובב היה לו משעמם משחקים ובטח שם תיקנו חטיפים העיקר שתהנו
כשנוסעים עם הילדים צריך לקחת בחשבון שהלו"ז משתנה לפי הצרכים שלהן, ז"א לעלות לישון צהריים כשהן עייפות, אי אפשר לצאת בערב עד יותר מידי מאוחר וצריך גם לקחת בחשבון שהגבולות וההרגלים קצת מתרופפים בגלל הסיטואציה השונה ולקחת את זה בחשבון ובקלות. אל תדאגי לגבי החדר אוכל, בבתי מלון כבר רגילים... ברוב בתי המלון יש מועדון עם פעילויות לילדים אז כבר תמצאו להם כבר מה לעשות לקחת להם שניים שלושה משחקים אהובים לחדר וכמובן כל דבר שהן רגילות לישון איתו,בובה,חיתול בד בקבוק וכו' שיהיה להן קל להירדם. אני גם קניתי חטיפים ולקחתי איתי פירות שיהיה בחדר בזמנים שאין ארוחות כדי שיהיה מה לנשנש אם בא לילדים פתאום.
והעיקר להנות ולכייף
רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
בדיוק מה שPUCCA כתבה. גם הייתי ממליצה בחדר האוכל אם יש אפשרות לשבת בשולחן קצת מרוחק וכזה שהוא בפינה ככה שאם לא ירצו לשבת בשולחן עד סוף הארוחה הם יוכלו להיות במרווח כזה בלי שירוצו לכל הכיוונים ויתקלו באנשים ואתם תוכלו לשבת ולהמשיך לאכול.