בטן נפוחה וכאבים בשבוע 7 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום,
    אני כעת בתחילת השבוע השביעי להריון שהושג באמצעות IUI אחרי גונל F ואוביטרל.
    כשבוע אחרי ההזרעה הייתי במיון נשים בגלל כאבי בטן והרופא קבע שהיה לי OHSS עם ציסטות בשחלות. כמה ימים אחרי כן הכאבים חלפו אך קצת אחרי שגיליתי שאני בהריון ברמות בטא נמוכות הכאבים חזרו.
    עכשיו אני עם בטא של כשלושת אלפים. הבטן מתנפחת מדי פעם ואז אני נראית לפחות בחודש חמישי. גם כשהבטן לא נפוחה ככה, אז עדיין רואים נפיחות קטנה בבטן התחתונה שלא היתה לפני כן. במגע יש כאבים חדים משני הצדדים של הבטן ולפעמים קשיי נשימה שלא סבלתי מהם לפני כן.
    יש לציין שעדיין לא עשיתי אולטרסאונד אחרי גילוי ההריון.
    1. יכול להיות שמדובר בציסטות?
    2. ייתכן שמדובר בהריון חוץ רחמי, למרות שאין דימום והכאבים הם בלחיצה בלבד ומשני צדי הבטן?
    3. מה עליי לעשות? להמתין לאולטרסאונד ראשון ב5 ביולי או שלבדוק את זה לפני כן?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    את חייבת לגשת מיד לבית החולים. כדי לדעת היכן ההריון אבל יותר חשוב , כדי לשלול גירוי יתר . גירוי יתר של השחלה מחמיר ועלול להיות מסוכן יותר בהריון.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה