היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשאת משאירה את הילדים (או אחד מהם) עם הבעל ואת חוזרת הביתה האם גם הבית שלך נראה כאילו עבר בו הוריקן ??
20 תגובות
עמוד 1
ביום הבית שלי נראה כאילו עבר הוריקן בלי קשר לבעלי או לא בעלי *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
להיפך... אין מצב שיהיה ברדק... הוא מסדר הכל מתקתק הכל כולל הכל.. אני חוזרת 99% לבית נקי
מה זה הוריקן ואחרי זה הוא עוד אומר להם תאספו וזה אחרי שאני צועקת.
רק הוריקן
כשאני חוזרת הביתה זה נראה כאילו פרצו לי אותו
לפעמים כן ובד"כ כן
אני עם מיכל
כן
ברור שיש בלאגן
מתוקה שלי הבית שלי נראה כאילו עבר בו הוריקן גם אם אני משאירה את בעלי לבד בבית
הוא משתדל שלא.... חחח אם זה צהרים אז הוא יוצא לטייל איתו, אם זה בבית אז עידן שלי עדין לא יודע לפזר יותר מדי, כולה זוחל אז תוחמים מעט את השטח, ויש פחוץת לסדר.. חחח בדר"כ המגבונים מפוזרים והחלפת טיטול דורשת מינימום 15 מגבוננים (אני לא מגזימה) באהבה אולגה אמא לעידן הנסיך הקטן{} "כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט בצער רב כל כך בדלת הסגורה, עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו" "רבים מהכישלונות בחיים היו לאנשים שלא הבינו כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו" [/url
אני יענה אבל לא על בעלי. שעדן שומרת על יותם ברוב הפעמים זה מסודר כמו הסוואה, היא מסדרת את הדברים שלא אראה את הבלאגן שמה בכל מיני מקומות לא קשורים. ואים אני מפתיעה אותה לפני הזמן שהיא יודעת שאני מגיעה אז בהחלט הבית עבר בו הוריקן
חה חה נישנושית הרגת אותי! גם אצלנו זה נראה כמו אחרי סופה...
בעלי שיהיה בריא חושב הוא גר בבית מרקחת..ככה הוא גדל מה אני יכולה לעשות..אני לפעמים אומרת לו "ממי בלאגן בבית זה חיים." יש ילדים אין מצב שיהיה טיפ טופ... זה חולני שיהיה טיפ טופ... חוצמזה שחרר..בלילה אחרי שהם ישנים נאסוף את מה שנשאר וזהו.. והוא.. "נראה לך".... עכשיו יזוז מצד לצד ויסדר גם אם אני בבית.. הוא לא מסוגל לראות צעצועים בסלון... בגדים שלא בארון עפים לכביסה ולא מעניין אם זה בגדים שהכנתי ליום המחר
כשבעלי נשאר עם ילדה לבד, הבית שלי נראה כאילו עבר ניקיון פסח
[[[
כשבעלי נשאר עם הילדים וזה קורה פעם בשבוע שאני בלימודים וחוזרת מאוחר אחרי שעות השינה שלהם, אז... ב-90 אחוז מהזמן אני חוזרת לברדק אחד גדול אבל ברדק שמראה לי במה הם שיחקו (למשל מזרון שנהפך להיות אוהל) כלים בכיור וכו'... אין לי בעיה עם זה העיקר שהוא מבלה זמן איכות, שהם משחקים וכיף להם. ב-10 אחוז מהזמן הוא מגדיל ראש ומסדר, וכשהוא מסדר זה יותר טוב ממני.
[/]/]
חח סביר להניח שבעלי ובעלך אמנם לא אחים ..אבל גדלו באותו מקום
[[[
לבעלי קוראים אורי- אז זה 'אורי-כאן!' כשאני חוזרת בד"כ הוא ישן על הספה ומגדל של צעצועים סביבו