היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם טוהר שלי מאוד מאוד רזה. נכון, היא נולדה פגית (1.100 ק"ג) אז זה טיפה שונה... אבל אני ממש מבינה לליבך. ]
יוני, אצלך זה מקרה מיוחד, היא פגית, עם כל הצרות של פגות. נופר של מיטל ממש לא פגית, ואין שום צורך, לדחוף לה אוכל בצורה שאת מתארת. פגים זה סיפור אחר לגמרי...
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
בני נולד 3500 אבל מאז לא עובר אחוזון 25 בשום מדידה . במקרה שלנו עשינו ובדקנו הכל . נאמר לנו שהוא יעשה קפיצה ויהיה גבוה בגיל ההתבגרות מבחינת המשקל אין מה לעשות זה המבנה שלו ןגם קצב חילוף חומרים מהיר מאוד . מא עוד שאדון לא אוכל חטיפים וממתקים , אלא מעדיף פירות במקום זה . אישית השלמתי עם העניין . http://www.holdthatpic.com/
היי אני לא רואה סיבה להילחץ את יודעת ליה שלי בספטמבר בת 4 שנים ואת יודעת כמה היא שוקלת את תתעלפי עכשיו 12.5 קילו ילדה בת 4 שנים ועשיתי את כל הבדיקות זה גנטיקה. אני לא חושבת שיש לך בעיה תדברי עם רופא הילדים ותראי לפי דעתי היא בסדר גמור.