היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חתכתי היום פלפל חריף והידיים שורפות לי גהנוםםםםםםם בחיים לא היה לי עד כדי כך אני מתחרפנת מרחתי קרם ידיים, ואלוורה כלום לא עוזר אני סובלת מוות למישהי יש פתרון לפני שאני מוציאה סכין וכורתת לעצמי את כפות הידיים?!??!
8 תגובות
עמוד 1
חומץ. תשטפי את הידיים בחומץ ואח"כ תעבירי אותן על משהו מתכתי - כף וכד'.
בפעם הבאה פשוט לחתוך עם סכין ומזלג
יש לך חתכים בידיים???? בכל מקרה - אלוורה לא תעזור אם יש חתכים (תעשה יותר גרוע..) שימי את היד בקערה עם מים קרירים (לא קפואים) ואם לא עובר אני הייתי הולכת לקופ"ח... תרגישי טוב http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
תשטפי עם מים קרירים הכי טוב או תחזיקי בקבוק מים קפוא זה עוזר מאוד מנסיון
יו איזה באסה
בנות תודה לכולן על הרעיונות ותאמינו לי ניסיתי הכלללללללללל אירית המקסימה (מפורום תמיכה) התקשרה אלי ושלחה אותי לקנות משחה שנקראת ביאפין שני ועמית (גם מפורום תמיכה) ישר לקחו אותנו לקופ"ח ושם הרוקחת המליצה לי על זה בשילוב עזרקאין (המשחה ששמים לתפרים שאחרי לידה למי שלא מכירה) אתן לא מבינות זה פשוט מדהים, אבל זה אשכרה עזר