סקר בגידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. האם חשבת פעם לבגוד?
    2. האם בגדת פעם בבעלך או באקס?
    3. מה דעתך על אישה שבגדה ? מסכנה או זונה?
    4. מה תעשי אם יתברר לך שבעלך בגד בך? תזרקי אותו או תתני לו עוד צ'אנס?
16 תגובות
עמוד 1
  • לא לא ולא לא חשבתי אף פעם לבגוד וכמו שאני מכירה את עצמי ובכלל חושבת שאם נגמרת האהבה לבן הזוג עדיף להגיד ולפרק את החבילה ולא לבגוד
    מה אני יעשה אם אני ידע שבעלי בוגד בי לא יהיה לנו מה לעשות ביחד כי אני חושבת שחיי נישואים מתנהלים על אהבה ואימון ואם אין את זה על חבל על הזמן של שנינו.
    רחל

• מעולם לא חשבתי לבגוד
    אף פעם לא בגדתי באקס שלי או בבעלי
    אני לא חושבת שאשה שבגדה היא מסכנה או זונה. אני חושבת שהיא רעה וחסרת התחשבות.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואי ..
    כן בגדתי בעבר . בחבר שהתעלל בי נפשית . קבר לי את הבטחון מתחת לאדמה.התיחס בהנשאות וזלזול , על כל ריב התנתק ל5-20 ימים .
    בפעם האחרונה שלא דברנו 3 שבועות יצא שברגע של שבירה , ידיד ניחם אותי קצת יותר מדי . כנראה שבשלב הזה האהבה כבר לא היתה אותה אהבה ולא עבר חודש ונפרדנו סופית . זה היה קשר מגעיל ולא בריא בכלל.

אני לא חושבת שכל אשה בוגדת היא זונה / רעה כי כמו שאני חויתי יש הרבה חוסרים נפשיים שמובילים אותך לנפילה , עוד לפני שאת מעכלת שוואלה, זה לא נכון ולא בריא ועדיף לגמור את זה וזהו .

לכן , אני חושבת שאם אני נפלתי (שאני כל כך לא "זונה" ), גם גבר עלול לפול .
    ואם בעלי יבגוד- תלוי בנסיבות - אם זה חד פעמי בגלל מצבים קיצוניים שעמדנו בהם - עם כל הכאב- אני יכולה להבין .
    אבל אם על כל משבר הוא יפול - אז באמת שלום שלום ואל תבוא בחלום
    ואם , קל וחומר מדובר על רומן - חבל לו על הזמן
  • 1. האם חשבת פעם לבגוד? לא
    2. האם בגדת פעם בבעלך או באקס? כן כי הוא בגד אז החזרתי לו
  • 1. האם חשבת פעם לבגוד?

בבעלי? מעולם לא!!!!!!!!!!

בבעלי לא !!!! באקס שלי כן..הוא היה בנאדם דפוק...שיגע אותי...כל שני וחמישי נפרד וחזר...אז בגדתי בו עם האקס שלפניו.

תלוי בנסיבות לא שופטת אף אחת

זה לא יקרה....! ואם היפותטית כן..לא נראה לי שמיד אפרק....אולי אתן עוד צאנס ושוב זה תלוי מאוד איך ומה ומי ומו

• 1. האם חשבת פעם לבגוד?לא!!!!!!!!!!!!

2. האם בגדת פעם בבעלך או באקס? לא!!!!!!!!!!!!!!!

3. מה דעתך על אישה שבגדה ? מסכנה או זונה? אין לי מושג מאיפה הבאת דווקא את ההגדרות האלה אבל אף לא אחד מהם. לאשה שבוגדת יהיו בד"כ חסכים ועדיין אני לא חושבת שהפיתרון הוא בגידה.
    4. מה תעשי אם יתברר לך שבעלך בגד בך? תזרקי אותו או תתני לו עוד צ'אנס? מקווה שלעולם לא נגיע למקום כזה.

• 1. האם חשבת פעם לבגוד? לא
    2. האם בגדת פעם בבעלך או באקס? לא
    3. מה דעתך על אישה שבגדה ? מסכנה או זונה? לא זה ולא זה. מצטערת בשבילה שמשהו הוביל אותה לכך.
    רוצה לענות אוטומטית שאזרוק אותו. תוהה אם במידה ומשהו כזה אכן יקרה, אנסה למצוא פתרון יצירתי, כמו להמשיך לגור ביחד אך לישון לחוד, להחליט שהזוגיות נגמרה אבל לחיות כחברים טובים והורים משותפים לילדים. אני בספק אם זה אפשרי, ומקוה שלא אידרש לחשוב על כך ברצינות.

• 1. האם חשבת פעם לבגוד?
    לא ממש לא , לצערי יש לי נסיון רע עם זה (משפחתי)

• 1. האם חשבת פעם לבגוד?
    לא ממש לא , לצערי יש לי נסיון רע עם זה (משפחתי)
  • 1. האם חשבת פעם לבגוד?
    לא
    לא בגדתי ואף פעם לא אבגוד

תלוי בנסיבות לא שופטת אף אחד

מעידה חד פעמית אולי אני אבליג אבל אם זה משהו ממושך שילך לקיבינימט
    גט תוך יומיים
  • איזה סקר...מעניין.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • 1.לא עברה לי מחשבה כזו אף פעם, ולא אוכל לסלוח לעצמי אם דבר כזה יקרה.
    2. לא!
    3. ------
    4. אני לא ארצה לישון לצידו, לא להיות לידו ,לא להסתכל עליו, וב"ה שלא נעמוד במצב הזה אף פעם.
  • 1. לא.
    2. לא.
    3. אין לי מושג מה לומר עליה.....אך בהחלט לא מקנאה בה...
    4. מאוד תלוי אבל איך שאני מכירה את עצמי - לגמור! ושלעולם לא נגיע למצב הזה
  • וואו כולן בפורום צדיקות
    אצלי:
    1. כן ,בזמני משבר
    2. לא
    3.זונה מסכנה
    4. על סטוץ אפשר אולי לסלוח, על רומן לא סולחים

• מה ציפית שיענו לך??
  • בחיים לא בגדתי ולא מעיזה לחשוב על זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה