כאבים לאחר שאיבת ביציות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בת 42 אחרי טיפול ivf ראשון
    אני 4 ימים אחרי שאיבת ביציות, נשאבו לי 13 ביציות( יש לציין שזו שאיבה ראשונה שלי)
    היום ביצעו לי החזרה של 2
    עוד יום קודם לפני השאיבה (מה שאומר מהיום השלישי לשאיבה) אני חשה כאבים בבטן התחתונה בצד השמאלי ללא הפסקה כמו דקירות שמושכות כלפי מטה
    אני שותה המון, כמו שביקשו ממני ואף ששאלתי את הרופא המטפל היום לפני ההחזרה , הוא אמר לי שזה נורמלי לחוש בכאבים הללו מאחר ודקרו בעת השאיבה ב-8 מקומות
    מיותר לציין שהבטן שלי תפוחה כבר החל מיום לפני השאיבה , מה שמקשה עליי באכילה בישיבה ושלא לדבר על עוד יומיים שאני אמורה לצאת לעבודה ואף חולצה לא עולה עליי , אני יודעת שזה כתוצאה מההורמונים אבל ראיתי נשים שעברו ולא ראיתי אותן כ"כ תפוחות.
    האם זה נורמלי?שמעתי על שחלות פוליציסטיות ואני כל הזמן חוששת מהעובדה הזו, באולטרה סאונד שעשו לי בהחזרה היום אמרו שהכל נורמלי לשאיבה
    עד כמה ימים מיום השאיבה אני אמורה לחוש בכאבי הבטן הדוקרים האלה?
    הבטן התפוחה? עד כמה זמן?
    אם אני בהריון האם ימשיכו הכאבים?
    אם אני לא בהריון עד מתי ימשיכו הכאבים?
    אשמח להתעודד
    מאד מודאגת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    קשה לענות לשאלות האלה. המצב שונה מאד מאישה לאישה. צריל לשלול שתי בעיות עקריות. האחת היא גירוי יתר , השניה הוא תסביב של שחלה מוגדלת סביב עצמה. כאבים אחרים , גם אם הם מאד מטרידים , הם כאבים חולפים . בד"כ תוך כמה ימים

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה