צריכה עזרה – איפה לקנות רהיטים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה מצאנו דירה ואנחנו צפויים לעבור בספטמבר.
    חלק מהריהוט יש לנו, אבל אנחנו צריכים לרכוש את הפריטים הבאים:

מיטת נוער עם מעקה, ורצוי עם מיטה נשלפת (לעוד כמה שנים כשיתחילו לישון אצלה חברות)
    ארון בגדים לחדר ילדים (אני רוצה ארון גבוה שמגיע עד התקרה)
    פינת אוכל (שולחן מלבני, לא עגול, ומתארך)
    סלון (אני רוצה בצורת רי"ש – מה דעתכן – סיבות בעד ובנגד?), רצוי עם כיסוי שניתן להוריד ולכבס

יש המלצות היכן לקנות את הפריטים הנ"ל?
    אנחנו מחפשים לקנות במחירים סבירים אבל לא על חשבון האיכות (לא חייב להיות הכי זול שיש, אבל גם לא להשתגע).
    זאת תהיה דירה עם ילדים, צריך שהרהיטים יהיו פרקטיים בהתאם (למשל, לא שולחן עם פלטה מזכוכית).
    אנחנו גם ממש לא מחפשים מראה מפונפן ופלצני, אלא משהו שישרה אוירה נעימה ויהיה כיפי לילדים.
3 תגובות
עמוד 1
  • א. מזל טוב
  • קודם כל מזל טוב...
    אם את מאיזור הדרום, יש כאן מלא מושבים שניתן למצוא בהם רהיטים בזול יחסית...חוץ מזה יש את קניון עד הלום ביציאה מאשדוד שהקומות השנייה והשלישית שם הם חנויות רהיטים מכל הסוגים והסגנונות...
    וחוץ מזה תחפשי חנויות עודפים...

בהצלחה...

• את המיטת ילדים שלנו אנחנו קנינו ב"מיטה לי" מראשל"צ - נגריה שמייצרת עוד הרבה מאד רהיטים מקסימים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה