היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אורי לפי הלועזי יש קצת זמן אבל אבא חוגג עברי אז .. איןלי ברירה
וואי 10 ..אורי... 10 חודשים של אושר .. דמעות של אושר רק מלראות להיות איתך.. אורי חיים שלי .. אהוב שלי .. תקופה לא קלה עברה עלינו ואנחנו עדיין מתאוששים ומתחזקים אבל אתה.. היית כמו תמיד..גיבור שלנו .. האור שלנו..אהבה שלנו.. לראות אותך פורח שמח רוקד זוחל משתולל וגדל.. לא להאמין..אורי שלי ..10 חודשים של המון אהבה אחד לשנייה 10 חודשים של חיבוקים ושירים ..10 חודשים של למידה ואושר עילאי .. אני יכולה לכתוב עוד ועוד ועוד..זה לא יכול להוציא קצת מהאין סוף שהלב שלי מלא בו .. בך.. בך..אורי אהוב שלי.. החיבוק שלך .. שאתה קורא לי גם אם זה דרך מבט.. הנשיקות הרטובות שלך. הליטוף שלך.. הבגרות ..החוכמה שלך .. ילד קטן שלי ..אני גאה להיות מי שאני בזכותך.. אתה מוציא ממני אהבה והמון טוב אתה מחזק אותי ומעלה לי חיוך בזמן כאב וצער.. אתה פשוט האור שלי מאחלת לך את הכי ורק הטוב שבטוב .. שתדע תמיד שאני פה בשבילך . תמיד רק מחכה לתת לך עוד אהבה . לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
9 תגובות
עמוד 1
חודשלדת שמח
] *****************************************
או אה איזה ברכה!!!! מחכה כבר לראות את הברכה שתכתבי לו ליום הולדת שנה
חודשלדת שמח
חודשלדת שמח!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואי ממי איך ריגשת אותי בטירוף תמשיכי להיות אופטימית ומאושרת זה הכי חשוב!!!
חודשלדת שמח מתוקון
סייוני אהובה תודה לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
חודשלדת 10 שמח ומאושר לנסיך ושתדעו רק טוב אמן ואמן מה שרשמת פשוט ריגש בצורה לא רגילה.