בזכות הבייבי סנס נמנע מאיתנו אסון כבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבת ב4 לילה התעוררתי בבהלה בגלל הצפצוף של הבייביסנס. ניגשתי למיטה של לירז הילדה לא זזה(טוב כמובן ישנה) אבל לא ראיתי תנועות של נשימה. מיד הרמתי אותה מרוב לחץ התחלתי לטרטר אותה ולצעוק לירז לירז עד שאחרי כ30 שניות היא התחילה לזוז הגיבה והתחילה לבכות. אחרי זה יצאתי איתבה לסלון אני רואה היא רצת חיוורת אבל מהר מאוד חזר לה הצבע אפילו אכלה אחרי זה וחזרה לישון. מיד התקשרתי למוקד אחריות של כללית והסתומה הזאת מתחילה לישון אותי ומה הילדה עשתה כשהבייבסנס צפצף. מה זה השאלה הסתומה הזאת.
    בקיצור אחרי כמה דקות שהאחות עיצבנה אותי עם השאלות שלה רצתי עם הילדה למיון ואישפזו אותנו להשגחה. חיבור את הקטנה למוניטור הייתה כל הזמן מחוברת עשו לה כל מיני בדיקות אקג אקו לב. עקבו אחריה כל הזמן. היום שיחררו אותנו הביתה. ואני עכשיו מםחדת להשאיר אותה במיטה אפילו כשהבייביסנס דולק. אני כל שניה ניגשת אליה

22 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שהילדה בריאה ושלמה
    שיהיה רק בשורות טובות

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • העיקר שהכל בסדר.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ווואוווו מלחיץ משהו
  • וואוו איזה לחץ...
  • וואי איזה נס
    מפחיד העיקר שהכל בסדר
  • כן אבל אני כבר מפחדת ללכת לישון. אפילו שהילדה במיטה והבייביסנס דלןק

• מלחיץ!!!!
    מזל שהכל בסדר
  • וואי אמאלה הפחד הכי גדול שלי

דווקא בגלל מקרים כאלה אני לא מתביישת להגיד שעד היום להב עם בייביסנס
  • אמאלהההה איזה מפחיד

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • במזג אוויר כזה חשוב ביותר שחדר יהיה קריר 21-22 מעלות . זה אני זוכרת עוד מימים שבני נולד באוגוסט בשיא החום ורופאה שלו (הלכנו לפגישת ראשונה כדי להכיר ) שחום יותר גורם למות באריסה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם עדן עד היום ישנה עם הבייבי סנס.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אמאלה.
    ב"ה שהיא בסדר והשם שומר עליה
  • וואו איזה פחד!!! מזל שנגמר בשלום !
  • לי היתה אותה בעייה עם אחת התאומות,זה הפסקות נשימה קטנות שהתינוקות עושים, גם אני כמה פעמים מצאתי אותה שהיא פתאום לא נושמת ומתחילה לנשום ובוכה מבהלה שלא נשמה כמה שניות! מפחיד!!!!!! היתי אצל רופא והיא הסבירה לי שזה קורה אצל תינוקות, תופעה ידוע אבל כמובן שצריך להיות עם יד על הדופק!!!
    תרגישו טוב
  • וואיייי איזה מלחיץ

העיקר שהכל נגמר בשלום
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• להב ועדן עדיין עם בייבי סנס
  • מלחיץ מאוד

• איזה פחד
    מקווה שזה שום דבר
  • ברוך ה,אני מקווה שלפני השחרור הדריכו אתכם לגבי החייאה,שחס וחלילה אם קורה שוב פעם דבר כזה אז שתדעו מה לעשות.
    בשורות טובות.
  • אוי איזה מפחיד

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה