חייבת עיצה- איך להתמודד / להתנהג - ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה :
    בצוות שלי יש ראש צוות שהוא פרצוף תחת מהלך , ועוד בחורה חדשה כמוני , ועוד בחור ותיק.
    קיצר- לבחורה יש מכשיר שמיעה. כשהיא סיפרה לי על זה - סיפרתי לה את מה שמעטים יודעים (ועכשיו כולכם) שיש לי גם ליקוי שמיעה.
    מה שמדהים שהליקוי שלי ושלה- אותו דבר. בעיה בטונים נמוכים (ובטונים הגבוהים הכל תקין)- מה שאומר שטונים נמוכים מכילים בתוכם טונים של דיבור.
    לכן , אם יש רעש רקע ומישהו מדבר איתי - אני לא אבין מה הוא אומר.
    אם מישהו קצת מחבר מילים - חבל לי על הזמן
    ואם בכלל מישהו מדבר בשקט - אני יכולה למות מזה !

אתמול דיברנו אני והבחורה שאולי אני אכין עוף בערב, אם בעלי יזכור להפשיר את העוף .
    אז לפני שהלכנו היא שאלה אותי מול כולם "בעלך הפשיר לך עוף? "
    ואני - התחברו לי המילים ששמעתי - ושמעתי משהו עם "לחוף" בסוף - ולא הבנתי מה הקשר , אז שאלתי "מה" 3 פעמים , עד שהיא חייכה אל הבחור שישב פה , ואז ראיתי שגם הוא חייך לעצמו - יענו זה הצחיק אותם .
    ונורא נפגעתי . ועוד יותר ממנה, כי הוא , ניחא, חייך לעצמו , אבל היא , שיודעת , ויש לה את אותו החסרון , הסתכלה עליו וחייכה - מולי . וזה ממש פוגע בי .

זה מבאס כי היא הבחורה שאיתה יצאתי לאכול ואיתה ריכלתי וכו ..
    מה אתן הייתן עושות ? בסוף לא אמרתי כלום - אבל ממש נפגעתי
19 תגובות
עמוד 1
  • אז קודם כל, כן לא ידעתי, ולא מבינה למה את צריכה להסתיר את זה, זה מי שאת ואין לך מה להתבייש!!!
    את בן אדם טוב וזה מה שחשוב
  • קודם כל קבלי
  • אני רוצה להגיד לה שנפגעתי אתמול , אבל כמו מטומטמת מפחדת שזה
    "יהרוס " את הקשר שיש לי איתה פה.
    בא לי למצא דרך להגיד לה בלי לקלקל את הקשר - עד כמה שזה מעוות ..
  • לא מתייחסת...שמה עליו וכעליה..ולגביה..עושה לה קטע...לדבר בכוונה בשקט שהיא תגיד מה 10 פעמים ואז תחייכי
  • אוי!!! איזה חוסר רגישות!!!!!!!!!!!!!! ועוד בייחוד שיש לה את אותה הבעיה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אוף אנשים פה "איכותיים" משהו
  • אני הייתי אומרת לה שנפגעת ונותנת לה הזדמנות להסביר. אני בקריאה ראשונה ראיתי את זה קצת אחרת ממך - אני חושבת שהיא חייכה כאילו "לסגור" את העניין, להפוך סיטואציה מביכה למשהו מצחיק, לא על חשבונך אלא דווקא כדי לעזור.
    תנסי לברר את זה. אם הכימייה שלך איתה טובה, לא נראה לי שפתאום היא תתהפך.
    אני חושבת שזו אי הבנה.

• ציקי

• לדעתי תגידי לה שזה פגע בך.
    את כבר מרגישה עם זה רע, זה כבר פגע במערכת יחסים - מקסימום, עוד 5 חודשים הכל יעבור.

יעל, אמא של יונתן
  • אני מבינה למה נפגעת, ובצדק

[[[
  • וואו אאמרתי לה עכשיו בסקייפ ...
    אבל לא אמרתי בקטע של - את לא בסדר- אלא -
    ממש הרגשתי חרא אתמול עם הלקוי שלי כשלא שמעתי וחייכתם - רציתי לקבור את עצמי ..

הוקל לי . עדיין מרגיש לי רע אבל .. לפחות אמרתי .

תודה על התמיכה
  • כל הכבוד לך שאמרת.... מה היא אמרה??
    לפי התגובה שלה תביני מה היא חשבה לעצמה ברגע המעשה.
  • היא אמרה שהשמיעה שלי אבל באמת לא משהו-
    אז אמרתי לה- נכון , אני יודעת אבל זה עדיין הרגשה רעה
    אז היא אמרה שאם היא חייכה אז לא מתוך לגלוג ושגם לה היה קטע שהיא התבאסה כשהיתה בלי המכשיר..
    טוב, האמת , מה ציפיתי שתגיד? "כן היה מזה קטעים שלא שמעת??"

העיקר שאמרתי . זה פחות "אוכל " לי את הלב עכשיו
    אני רק מקוה שיהיה לי "נעים" פחות או יותר להמשיך להיות איתה בזמן שאני פה..
  • נראה לי שגם אני באותה סיטואציה הייתי שותקת.אבל בכל מקרה אח"כ הייתי אומרת לה מה שאני חושבת.אל תשמרי בפנים בעיקר ששיתפת אותה גם והיא באיזשהוא מקום כאילו לכאורה ניצלה את זה.דברי איתה.
  • היא לא כתבה שהיא מצטערת? שלא התכוונה לפגוע בך? - או משהו בסגנון...?

[[[
  • טוב, לפחות היא יודעת שפגעה בך ועכשיו לא תעז לעשות את זה שוב.... חסר לה שלא
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • לא .. וואלה לא התנצלה או משהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה