אתן לא מבינות מה היא עשתה!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אחרי שהחזרתי את מוריה הלכתי למקלחת לשטוף את התחתונים שלה מהפעוטון והשארתי אותה עם תהילה בסלון. פתאום אני שומעת את תהילה נחנקת ומשתנקת! ישר עזבתי הכל ובאתי לראות מה קרה, ומה אני רואה??? מוריה דוחפת לה לגרון את המפתחות של האוטו!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
19 תגובות
עמוד 1
  • ווווואיייייייי איזה סרט רע

• יוווווו איזה פחד
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני לא מתכוונת להפריד ביניהן, סה"כ מוריה כל הזמן מחבקת ומנשקת אותה.... וגם אומרת לה כל הזמן: "אני אוהבת אותך תינוקת / תהילה".. צריך כל הזמן להעיר לה לא לדחוף לה ידיים לפרצוף וכו'.... אבל זה רק מתוך חוסר הבנה שהיא תינוקת ולא בובה והיא עדינה ופגיעה. ואני באמת מאמינה שהיא לא עשתה את זה כדי לפגוע בה, אלה רק מתוך משחק.. אבל באמת צריך להשגיח עליהן ב1000000000 עיניים.........
    [/center]
  • אלוהים, ממש מפחיד.
  • איזה פחד! בגלל זה בדיוק יש לי לול, קורה לי (אפילו שאני נמצאת) שאמילי רוצה 'לקחת' את נטלי לסיבוב

• יוווווווווווווו איזה סרטטטטטט
    הם אוהבים את הקטנים תרתי משמע.. עד חנק...
    צריך לשמור ואפילו לא לשניה להשאירם לבד..
    העיקר שהכל עבר והיא בסדר!!

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • יווווווווו!
    אלף , שתהיה החלמה מהירה לפצע שנוצר..
    בית - וואו ממש מפחיד
  • יווו... איזה פחד....
    הכוונה של נגה לא היתה להפריד את הקטנה מהמשפחה... הכוונה היא שכשאת איתן לבד בבית וצריכה לעבור רגע לחדר אחר תעבירי את הקטנה למקום "מוגן"...
    ברור שכשאת איתן יחד בסלון אז אין שום בעיה אבל להעביר את הקטנה לכמה דקות לחדר שלה עד שתסיימי להתארגן זה בסדר גמור...
    או שתשימי אותה בטרמפולינה/סלקל לידך עד שתסיימי....

• היו ועדיין יש לי מלא קטעים כאלה.
    צריך להבין שהם לא עושים את זה מרוע או נטו קנאה, לפעמים אין להם מודעות מלאה למה הם עושים.
    גם אני הייתי מכניסה לעונש אבל הפסקתי עם זה כי זה לא נכון.
    במקרים כאלה תריך להסביר בתקיפות שאסור, אם היא עושה בכוונה או מרביצה בכוונה זה סיפור אחר.
    תשתדלי כמה שפחות לצעוק עליה כי אז היא מבינה שהיא מקבלת ממך תשומת לב שלילית.

מיטל
  • את צודקת, אבל אני הייתי בכזאת היסטריה שלא היה לי זמן ויכולת לחשוב מה נכון חינוכית.....
    [/center]

• אמאלה איזה פחד!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואו מפחיד.................

• אסור להשאיר אותם לבד
  • יווווו טוב שזה ברוך ה נגמר בצורה כזאת,כמה שצריך להשגיח עליהם...פתאום פרץ של קנאה ו..מבחינתה היא הבובה כנראה.העיקר שזה נגמר בטוב.וכל הכבוד על הגמילה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה