נויה כבר בת שנה!-עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם.
    הרבה זמן לא יצא לי להיות כאן ,טוב שלפעמים קצת חולים כך שיש זמן להיות בבית:-(
    אז אני ונויה חגגנו יום הולדת אני מציינת גם את התאריך העברי כך שכמו שאנחנו חגגנו יום הולדת ואפינו עוגה ונויה צחקה ומחאה כפיים אבל בטוח לא הבינה על מה ולמה המסיבה.. ועכשיו אנחנו גם חולות ביחד כמו שנאמר דברים טובים באים בזוגות...לא נורא,יעבור..
    בקיצור מזל טוב נויקה שלנו.המון בריאות ואושר שתמשיכי לצחוק ולשמח את כל האנשים סביבך,גם עם הדלקת העיניים החריפה שבעינך לא הפסקת לחייך.שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ומלאת אתגרים{עבור אמא}
    לא יאומן שבדיוק לפני שנה נולדת תינוקת קטנטנה,הכי קטנה .אך מפיצה אור גדול.כולנו אותך אוהבים ומאחלים לך הרבה שנים של צמיחה והתפתחות.עם המון חיוכים.לצערי קצב ההתפתחות שלה מצריך תגבור:-)אז מה היה לנו בשנה הראשונה של נויה{והרבה} אנחנו מתרגלות בפיזיוטרפיה-היא עדיין לא זוחלת
    אבל עושה הרבה דברים אחרים שלא הייתה עושה עד לא מזמן...ואנחנו עוד עובדים על זה ,הפיזיוטרפיסט אופטימי וכמובן גם אנחנו.
    פיספסו לה את האנמיה-כשאמרתי שהיא לא אוכלת ,בקושי ובכמויות קטנות הרופא אמר שאני צריכה להרעיב אותה עד שהיא תיקח בקבוקים ולהפסיק הנקה אני לא הרעבתי אותה כי גם ככה היא שקלה ושוקלת כמו ציפור{הייתי מלווה לה כמה קילוגרמים שלי...}
    בקיצור אז היא עכשיו מקבלת ברזל טיפולי.ופדיאשור-שזאת כלכלה מועשרת הדיאטנית מהמחלקה שלי המליצה לי על זה והיא מאוד אוהבת את זה-הרבה יותר מהמטרנה.
    והכול תוך כדי לימודים וההתנסויות בחדר לידה..כך שממש אין רגע דל.
    ואני מודה על כך שאלו הם פני הדברים ולא חלילה דברים גרועים הרבה יותר.מה שכן אם העשרת כלכלה היא לא תעלה נצטרך לעשות בירור יותר מעמיק{אני מקווה שלא}מילדת שעובדת איתי אמרה לי שהבת שלה היתה אותו דבר ואח"כ נתנה קפיצה והדביקה את כל הפערים.בעזרת ה..
    תודה לכולם ורק בשמחות
26 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
  • מזל טוב (ראשון) לנויה המתוקה!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • יום הולדת שמחחחחח
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • מזל טוב
  • מזל טוב

• תודה
  • המון מזל טוב
  • באמת הזמן עבר מהר
  • עברה שנה? איזה מהירות
    מזל טוב לנויה המקסימה

• מה?!? לא נכון..
    את בטח מתבלבלת..
    מה שנה??
    אימאל'ה!!! השנה הזו עפה לי כאילו היתה ציפור..

שיהיה מזל טוב!! שתמשיך להפיץ אור ואהבה במשפחה!
  • מזל טוב נשמה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני לא מאמינה שהן כבר בנות שנה

• המון מזל טוב והמון בריאות
  • מזל טוב לנויה המקסימה

• המון המון מזל טוב!!!

• המון מזל טוב לנויה הקטנה
    יום הולדת שנה? באמת עבר מהר
    אני זוכרת שאורטל רשמה שרק ילדת
  • [ לצערי קצב ההתפתחות שלה מצריך תגבור:-)אז מה היה לנו בשנה הראשונה של נויה{והרבה} אנחנו מתרגלות בפיזיוטרפיה-היא עדיין לא זוחלת
    אבל עושה הרבה דברים אחרים שלא הייתה עושה עד לא מזמן...ואנחנו עוד עובדים על זה ,הפיזיוטרפיסט אופטימי וכמובן גם אנחנו.
    פיספסו לה את האנמיה-כשאמרתי שהיא לא אוכלת ,בקושי ובכמויות קטנות הרופא אמר שאני צריכה להרעיב אותה עד שהיא תיקח בקבוקים ולהפסיק הנקה אני לא הרעבתי אותה כי גם ככה היא שקלה ושוקלת כמו ציפור{הייתי מלווה לה כמה קילוגרמים שלי...}
    בקיצור אז היא עכשיו מקבלת ברזל טיפולי.ופדיאשור-שזאת כלכלה מועשרת הדיאטנית מהמחלקה שלי המליצה לי על זה והיא מאוד אוהבת את זה-הרבה יותר מהמטרנה.
    והכול תוך כדי לימודים וההתנסויות בחדר לידה..כך שממש אין רגע דל.
    ואני מודה על כך שאלו הם פני הדברים ולא חלילה דברים גרועים הרבה יותר.מה שכן אם העשרת כלכלה היא לא תעלה נצטרך לעשות בירור יותר מעמיק{אני מקווה שלא}מילדת שעובדת איתי אמרה לי שהבת שלה היתה אותו דבר ואח"כ נתנה קפיצה והדביקה את כל הפערים.בעזרת ה..
    תודה לכולם ורק בשמחות
  • מזל טוב ליום ההולדת הראשון!!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מזל טוב
  • מזל טוב
  • הרבה מזל טוב

• מזל טוב

• מיטלוש,תודה על העידוד אני לא דואגת הבעיה היא שלפעמים האנשים מסביב מלחיצים יותר מידי... אני מאמינה שבעזרת ה היא תיתן את הקפיצה שלה:-)
  • חחח כמה אני מכירה את זה

האחות בטיפת חלב העיזה לרמוז פעם שאני מתקמצנת באוכל על חשבון שקדי

• המון מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה