היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יווו.. הילדים שלכן מחוסנים?!? כנראה שזה לא ממש ימנע מהם להידבק בכל זאת. במלא גנים פה הייתה "מגיפה" של הדבקות אבעבועות רוח. המחלה מדבקת עוד לפני שמופיעים הנקודות על העור ולכן ההדבקה בכלל לא נמנעת. בגן המקביל של שילה היו מלא ילדים שחלו, למרות שהם מחוסנים.. וכל הזמן עקבתי אחרי הגוף שלו ולא ראיתי כלום. חשבתי שזה עבר ודילג עלינו.. ב"ה. הבעיה היא שאתמול היתה מסיבת סיום בגן וילדה אחת לא הגיעה כי היא חולה, והיום עוד ילד חולה.. בקיצור- כנראה שגם שילה שלי יהיה חולה בקרוב..
10 תגובות
עמוד 1
עמית- מה שלומך מותק?
זה בהחלט לא נעים ומחלה לא "סימפטית" בלשון המעטה..... אבל זה ידוע שהחיסון אינו מונע אלא רק מחסן את הגוף על מנת שלאחר הידבקות בנגיף המחלה תגיע בצורה קלה יותר... וזה בהחלט נכון.. ההתפרצות קלה יותר והסבל של הילד קטן יותר
אל תפחידי אותי, אני לא מחוסנת לאבעבועות ובגלל זה אני דוחה את החיסון של רואי בעוד חודשיים לפחות עד אחרי הלידה.
אני כן יודעת שיש את עכשיו מגפת חצבת או חזרת שכחתי מה האחות בטיפשת חלב אמרה לי שזה פרץ בבני ברק ויש הנחיה בטיפת חלב להתקשר ולתזכר את ההורים לילדים בני שנה לבוא מהר ולהתחסן במחומשת.
מאחלת לך שזה באמת פסח עליכם
בני מוחוסן ועוד עשיתי את זה בזמנו על חשבוני . שהיתה מגיפה בגן בני לא נדבק . אם ילד מוחוסן ויש הדבקה אז מחלה היא קלה ביותר וללא תופעות לוואי שיכולות להיות מאוד חמורות . http://www.holdthatpic.com/
אנחנו חטפנו את זה שנה שעברה למרות החיסון. אני יכולה להגיד לך שזה עבר ממש בקלות בזכות החיסון
מיטל
גם אני היתי חולה עם זה , 21 יום כולל 10 ימי אישפוז בגלל שחתפתי את זה בגיל 26 . לא נעים בכלל . ובגלל מחלה זאת עוד סיבוך של דלקת ראות שבועיים אחרי זה . http://www.holdthatpic.com/
לא אצל כולם זה מסתבך, ולרוב זה מגיע בגילאים קטנים.. בנדוד שלי היה חולה בזה ממש לא מזמן ולא קרה לו כלום, והוא בן 28. =) עמית
גם אני בהתחלה מאוד התלבטתי אם לחסן (בכל זאת כמו שאמרת רובנו חלינו בזה וזה לא היה כזה נורא...) אבל ביום שראיתי את המחלה על אחיינית שלי החלטתי שאין מצב שאני לא מחסנת. היא קיבלה את המחלה בצורה הקשה ביותר היו לה שלפוחיות בתוך הושט, בפה, בלבן של העין, באברי המין בקיצור שלא נדע.
מקווה בשבילכם שלא תדבקו וגם אם כן החיסון אמור להעביר את המחלה בקלות
דנית
גם שחר מחוסן
אומרים שאיפלו שיש את החיסון אפשר לקבל כמו כל חיסון
ועוד דבר הם גם יכולים להחלות במחלה ולא נראה בגלל שיש להם את החיסון *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וויי מחז\יקה אלפי
"רבים מהכישלונות בחיים היו לאנשים שלא הבינו כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו" [/url